Iltavuoro enää jäljellä ja sitten pääsen LOMALLE!!!!! Ihanaa. Vaan pari viikkoa, mutta tulen käyttämään ne tarkasti enkä aio miettiä mitään työpaikkaan liittyvää kertaakaan. Kaksi reissua tiedossa ja siinä välissä pelkkää loikoilua. Here I come, Kevo!!! Aamulla lähdetään.

Tänään siis ohjelmassa viimeisten talkoopiirakoiden leipomista (sainkin ne jo jopa onnistuneesti tehtyä), pakkailua, eväiden suunnittelua ja iltavuoroon töihin. Iltavuoro tulee viemään viimeisetkin mehut näin perjantai iltana, mutta sittenpähän on lepo ansaittu. Toivottavasti ei iske perinteinen migreeni heti kun stressi alkaa purkautua.

Lomatunnelmissa siis. Kevon matkaa odotellessa. Ja kun kanjoni ja ruskaluonto on nähty, mennään vielä Taijan kanssa sinne Tallinnaan. Taija on onneksi ollut minua aikaansaavampi ja hoitanut kaiken tarpeellisen matkan suunnittelusta varaamiseen ja kauneushoitoloiden valintaan. Kiitos Taija!! Olen ite ollut tosi saamaton ja jotenkin niin näissä työvuoroissani kiinni. Kamalan työputken järjestivät vielä loman alkuun että varmaan olis ihan poikki ja menis koko loma torkkuessa. Noh, onneksi koira on levännyt ja lihonut valmiiksi niin se jaksaa juosta ja piristää. Toivon kovasti hyviä lomakelejä, riittäisi kun ei sataisi koko Kevon viikkoa! (=