Ihanaa. Olen pitkästä aikaa ollut tosi aikaansaava. Ja ai että miten tyytyväinen olo sitten onkaan. Toinen vapaapäivä eikä mitään pakollista hommaa rästissä. Lepopäivä, mulla sekä Emmalla. IHANAA!!

Toissapäivänä heräsin yövuoron jälkeen puolilta päivin ja sain kamalan siivousvimman. Hirveän pitkään lajittelematta olleet postit ym. paperit saivat kyytiä lipaston päältä ja keittiön turha roju lensi pöydiltä roskiin tai omiin paikkoihinsa. Lattiat on nyt pesty ja wc kuurattu. Täällä on ihan ihmisasumuksen näköistä, suorastaan puhdasta. Vielä kun saan kenkäkaapin ja pari uutta lipastoa makkariin, olen tyytyväinen. Ehkä siinä vaiheessa makuuhuone saa uudet verhotkin. Tässä rahatilanteessa kylläkin nämä taitaa olla Ikean reissun asioita.

Enkä suinkaan laiskistunut tämän urakan jälkeen. Illalla mentiin ihan kamalaan räntäsateeseen Emman kanssa lenkille puoleksitoista tunniksi ja oltiin niiiiin onnellisia kun päästiin kotiin ja saunaan koko porukka. Laitoin kynttilöitä palamaan ja hetken oli jo ihan jouluinen olo. Vietän taas tänäkin vuonna tällaista pitkitettyä joulutunnelmaa, eli juon glögiä, teen pipareita ja poltan kynttilöitä etukäteen. Joulun olenkin sitten töissä. Mutta nämäpä ovatkin ne mun mielestä parhaat asiat joulussa eikä niitä ole pakko toimittaa juuri aattona.

Eilen kävin vielä viemässä työhakemuksen "tulevaan työpaikkaani" (=. Pääsin suoraan kahden päällikön puheille, ensin esittäytymään toiselle päällikölle ja siitä suoraan johtajan luo haastatteluun. Mielestäni osasin kerrankin jännityksestä huolimatta esittäytyä ihan fiksusti ja mikä parasta, siellä oltiin kiinnostuneita aiemmista lähimmistä esimiehistäni. Toivonkin, että heille soitettaisiin. Mielestäni olen aiemminkin hoitanut työni hyvin. Päällikkö totesi myös tutkintotodistukseni näyttävän ihan hyvältä, keskitasoa paremmalta. Ja hyvä niin. Pakko tässä on alkaa vaan luottaa itseensä, ei niitä töitä muuten saa. Enkä varmasti saa nytkään, mutta tulevaisuuden kannalta oli hyvä juttu päästä näytille ja keskustelemaan. Kerroin myös olevani jatkossakin kiinnostunut mahd.aukeavista työpaikoista jos-jostain-syystä-nyt ei tärppäisi ;-)).

Illalla oltiin vielä Emman kanssa kettua moikkaamassa ja hyvältä vaikuttaa. Emma hoiti työnsä kuin kokeneempikin koiruli ja näin ollen seuraava koitos on viedä rakas rekku kokeisiin. Vaikuttaa lupaavalta.
Viikonlopuksi on tulossa työntäyteinen urakka, mutta nyt on vapaiden jälkeen hyvä mieli jatkaa eteenpäin. Vielä kun saisin aikaiseksi varata hierojan niin saisin hartiani rentoutettua ja päänsärkyä vähennettyä. Mutta ainakaan tekemättömät työt ei nyt niin stressaa ja voin olla tyytyväinen kun olen edes yrittänyt tehdä näille työkuvioillekin jotain. Välillä stressi saa uupumaan niin ettei tule edes tehtyä asialle mitään ja stressikierre siitä vaan kasvaa. Mutta nyt "etiäppäin, sano mummo lumessa..."