Onpas jäänyt taas päivittelemäti kuulumisia. Pari viikkoa saikulla meni kuin siivillä, mutta sainpas kuin sainkin levättyä ja loppulomasta jo nukuin ihan täysiä öitä pari. Huomattavasti rennompi olo oli palata töihin vaikka pinna onkin palanut jotakuinkin joka vuorossa. Mutta olo on parempi.

Koska tutut tietävät ja tuntevat, en mainosta työpaikkaani täällä julkisesti sen enempää. Sen verran kuitenkin vielä työkuulumisia että vuoden alusta aloitan vakivirassa ristiriitaisin tuntein. Vakituinen virka on tänäpäivänä kuin lottovoitto, niin harvassa ne tuntuvat olevan. Mutta toisaalta kun olisin halunnut sen ihan muualta... Mutta eina ei voi voittaa. Onpa nyt jotain turvaa taas eteenpäin sillä saralla. Viimeiset vuorot ovat olleet hirrrrveän kiireisiä ja todella omituisia. Ihmisiä riivaa ilmeisesti joulun jälkeen ähky, toisilla henkisesti, toisilla fyysisesti. Juomallakin sen ähkyn voi saada. Niin tai sitten vaivaa vaan silmätulehdus, karanneet kanat, epäusko vaan siitä että puhelimeen on vastattu, soitettu tai se ei toimi, epätietoisuus omasta sijainnista, epätietoisuus viikonpäivästä.... no joo. Loputon suo, huoh.

Olin jouluaaton vapaalla ja oltiin "anoppilassa" koko porukka. Koirilla oli kivaa. Riehuntaa, juoksemista ja painia riitti noin 12 tunniksi/päivä. Ja perisuomalaiseen tapaan ne päättivät aattoillan tappelemalla lahjoista ja sen seurauksena kumpainenkin eri huoneisiin nukkumaan. Aamulla oltiin taas ylimpiä ystäviä, mutta ilman lahjoja. Suuremmilta haavereilta vältyttiin.

Itse olin ilmeisesti ollut kilttinä ja joulupukki olikin antelias. Jukka hankki mulle tuikitarpeellisen ulkoiluvaatepaketin jota tulen varmasti käyttämään harrastuksissa ja lenkkeillessä. Ja lisäksi vielä Jukan vanhemmilta lisää lämmintä, ihanaa. Kaikki mitä sain oli mieluista ja mukavaa, kirjoja, lämmintä vaatetta, kätevää keittiöön ja lisäksi avustusta tulevan tarpeellisen hankintaan (lähitulevaisuudessa siis hankinnassa eteisen kalusteita ja kengät). Kiitos!

Mulla on näemmä muuten kuulumiset vähissä. Harrastukset pääosin tauolla ja töitä riittänyt. Nyt on vähän pidempi vapaa ennen uuden vuoden rutistusta. Aatosta alkaen on tiedossa kamala työputki parilla vapaalla. Täytyy kerätä voimia. Onneksi on viikolle jopa vähän pakkasta tiedossa. Koiraa ja omia vaatteita ei tarvitse pestä joka ulkoilun päätteeksi.

Esittelen vielä uudet ystäväni nallesöpöläiset. Ilahduttavan ihana karvanaamapariskunta muutti meille joulun alla. Ristiäisiä ei ole toistaiseksi pidetty.

316166.jpg316168.jpg