Hulluuden kliimaksi? En muista milloin mulla olisi ollut yhtä hauskaa kuin tänään. Nimittäin saunaa siivotessa. Saunan siivous ei sinänsä ole lähelläkään mun lempipuuhien kärkikymmenikköä, sen voi päätellä jo siitä miten harvoin meillä saunaa ja kylppäriä siivotaan. Tänään siivottiin kuitenkin koko kylppäri yhdessä Emman kanssa. Minä levitin ensin pesuainetta, hankasin ja huuhtelin. Ja Emma jahtasi suihkua, sitten pesusientä. Ja pesi minut samalla kun konttasin itse pesemässä lauteiden alta. Ja huuhteleminen oli hauskaa. Oltiin molemmat ihan märkiä ja lopulta jätettiin kylppäri tuulettumaan. Loppuilta meneekin sitten varmaan pissalenkeillä, sen verran taisi pieni valkoinen niellä pesu- ja huuhteluvettä työn tuoksinassa.

Aamulla oltiin Emman veljen kanssa metsälenkillä kaatosateessa. Sekin ihan piristävää. Nähtiinpä ainakin pieni hetki oikeaa päivänvaloa ja saatiin rauhassa vallata metsäpolut kun ei kukaan muu ole yhtä hullu ja pyöri siellä koirinensa kaatosateella :-)).

Yllättävän pirteästi siis mennyt koko päivä yön unimäärään nähden. "Yömyssyistä" huolimatta piti heräillä taas aamuyöstä painajaisunien päätteeksi.