Olipa mukava viikonloppu. Kaikenkaikkiaan pelkästään onnistunut vaikka nyt väsyttääkin jo taas :-). Ihanaa kun on sopivasti tekemistä ja säät suosii kun harvoin on viikonloppuvapaita. Perjantaina pääsin yövuorosta ja pyhitin päivän pelkälle levolle ja ulkoilulle. Syytä olikin, en muista milloin olisin ollut niin poikki yövuoron jälkeen kuin nyt. Nukuin aamusta varttia vaille yhteen ilmeisesti yhdessä ainoassa asennossa niin että kyljellään ollessa polvien välissä oleva nahka oli ihan kipeä ja rutussa kun heräsin. Edes Emma ei herättänyt aiemmin... tai sitten en vaan herännyt.

Lauantaina ajeltiin aamupäivästä Hankasalmelle.Koirat juoksivat pitkin pihoja ja peltoja ja painivat taas aamusta iltaan. Tällä kertaa otettiin luut ajoissa pois eikä annettu uusia lelujakaan tapeltavaksi joten kaikki sujui hyvin ja tytöt olivat edelleen ylimpiä ystäviä. Ne kaksi, Bimbo ja Emma sitten rakastavat toisiaan. Ensin juostaan matot rullalle tai lumi pöllyten ja kun ei enää jakseta juosta, painitaan päällekäin olkkarin lattialla ja nujutaan. Välissä tietenkin kerjätään mahdollisia suupaloja ruokaa laittavalta emännältä. Itse ehdin lauantaina vähän ulkoilla ja muutenkin lepäillä ja olla rauhassa. Koko päivän kruunasi Suomen taitoluistelunaisten hieno menestys jota jännitettiin koko iltapäivä. Loistavaa, upeeta mahtavaaa!!! Tätä on odotettu ja toivottu, keneltä tahansa Suomen naisista. Ja nyt pärjäsivätkin kaikki. Ajatella, että Suomi oli suvereenisti jopa taitoluistelumahti Venäjää parempi. Eikä huonolta näytä tulevaisuuskaan, nuori Sm-kisojen kakkonenhan (Laura Lepistö) ei mahtunut nyt edes joukkueeseen.

Sunnuntaiaamu alkoi lisääntyvällä jännityksellä. Yhden aikaan lähdettiin ajamaan kohti Pihtiputaan Muurasjärveä sekä minun, että Emman ensimmäisiin luolakokeisiin. Itseasiassa mentiin ensimmäisiin kokeisiin yleensäkin kun ei tätä ennen olla käyty kuin näyttelyissä. Ilmoittautumisen jälkeen treenit oli menneet vähän niin ja näin enkä ollut tuloksesta enää ollenkaan varma. Treenipaikkakin oli ollut aina yksi ja sama eikä ollut mitään tietoa vaikuttaako uusi paikka jotenkin suoritukseen. Ja vaikuttihan se. Tyhjän luolan tarkastuksessa putkeen menoa jahkattiin kolme minuuttia, mutta sitten kun lopulta homma lähti käyntiin, kaikki sujui paremmin kuin hyvin. Emma oli kuin uusi koira edellisten vaisusti menneiden harjoitusten jälkeen ja suoriutui kokeesta seitsemässä minuutissa. Tällekin päivälle siis yksi suuri voitto!! Ja kun pokaali oli tulossa ja kaikki sujunut hienosti, uskalsin viedä sen myös luonnon luolan tarkastukseen. Sekin hyväksyttiin. Onpa nyt sekin tehty jos vaikka joskus saadaan lisää hyviä tuloksia plakkariin. En halua kuitenkaan pitää kiirettä sillä Emmalla on ikää vasta reilu 16kk. Vanhempikin tarvisee niin ruumiillista kuin henkistäkin lepoa. Koira oli tosi poikki viikonlopun jäljiltä eikä tänään tehty kuin kävelylenkit rauhallisesti hihnassa.

Tuleepas taas kirjoiteltua. Laihis sujuu vaihtelevasti. Viikonlopun "juhlan" tuoksinassa otin muutaman lasin kuivaa viiniä ja anopin tekemää omenahyvettä, mutta nyt on vanha tiukempi linja taas. Eiliset syömiset oli tietenkin sämpyläpainotteiset reissun päällä mutta tänään onkin mennyt sitten sitäkin enempi puuroa ja hedelmiä. Äsken tulin salilta jossa tein nyt vähempi alle muita vatsalihaksia ennen tiukkaa hooveria. Polvet maassa ja 2min. Ihan joka päivä en ole tehnyt, mutta ahkerasti kuitenkin. Jatketaan samaan malliin. Meitä on aika monta hooverikampanjassa mukana. Olkaa ahkeria ja edistykää! Lähetän kannustusta.