Otsikko vähän kyllä nyt hämää.. tällä tavarapaljoudella ja näillä säilytystiloilla ei kai voi kamalasti mistään sisustuksesta puhua. Mutta yrittäähän voi kuitenkin. Ja kiva se on vähän aina laitella ja kaunistella vaikka ei ihan itseään miellyttävää heti saisikaan.

Oltiin eilen Helsingissä. M lähti työmatkalle Espooseen ja otti mut ja T:n ystävällisesti mukaan. T:n kanssa oli ensin ohjelmassa shoppailua Helsingissä ja sen jälkeen M:n vapautessa palaveristään, reissu kohti Espoon Ikeaa. Olipahan piristävää pitkästä aikaa päästä pikkusen reissun päälle tyttöporukassa ja ihan ilman koiria tai koiramaista ohjelmaa. (Okei, lemmikkieläinosastoja ja -kauppoja -ja tarvikkeita ei lasketa) T tuntee Helsingin sisustuskaupat ja muutkin ihanuudet ja osasi johdattaa juuri oikeisiin kauppoihin niin että ehditiinkin yllättävän paljon rajallisessa ajassa. Tein pieniä kivoja ostoksia ja katselin vielä enemmän kaikkia ihanuuksia.

Ikeasta sitten ostelin vähän enemmänkin. Mun on pitänyt mennä käymään Ikeassa viimeiset lähemmäs pari vuotta mutta en vaan ole saanut aikaiseksi enkä muka ehtinyt. Ostin äidin sponsoroiman joululahjan eli kenkähyllyn eteiseen. Lisäksi sellaisia vähän ankeampia kenkähyllyjä tuulikaappiin ja seinähyllyjä olkkariin. Herätteitä ei tullut yllättäen hirveästi Ikeasta osteltua, mitä nyt muutama koirahäntäkoukku talutushihnoille ja rottinkilaatikko keräyslehdille. Kotiin tullessa koin vaan valtaisan takaiskun kun totesin että meidän kämpän seinät on jotain hemmetin kipsilevyä tapetin alla eikä niihin ole mitenkään kätevää kiinnittää yhtään mitään. Tänään siis homma jatkuu ruuvien metsästyksellä ja kiinnitysratkaisujen selvittelyllä. Lisäksi Jukan tuliaisiksi saama herätyskello ei inahdakaan ja Emmakin melkein hajotti jo oman tuliaisensa, parketilla kolisemattoman aktivointipallon. Kiittämätön ;-).

Mulla on joku hirveä sisustusvimma. T ehkä hieman onnistunut tartuttamaankin :-). Tekisi mieli lähteä tältä istumalta kangaskauppaan ja uudistaa sohvatyynyt, verhot, makkarin koristetyynyt, Emman peti.. mutta kun tiedän jo valmiiksi etten jaksa kovin paljon ommella kerrallaan. Ja kun työpäivät taas huomenna alkaa, en saa tehtyä yhtään mitään. Mutta ehkä sitten lomalla.

Muutekseen. 10 PÄIVÄÄ AIKAA LOMAAN!!!!!!