Mulla on taas meneillään työkaverin kanssa se kamala neljän päivän dieetti. Tai ei se ole edes kamala. Se on pienen pieni asennekysymys. Tällä hetkellä ei vaan tee mieli kukkakaalia.. ööh. Yritän pitää mielessä että dieettiä edeltävän illan ravintolapastan avustuksella ekana dieettipäivänä lähti -700g! Sillä jaksaa. Nyt on kaksi päivää kohta takana, huomenna kolmas.

Lisää vuodatusta. Mulla oli tänään töissä kehityskeskustelu. Ensin tuntui että ihan kiva kun sai puhuttua. Ja sitten tuntui että en tehnyt muuta ku valitin työilmapiiristä, työvuoroista, työkavereista, työvälineistä, esimiehestä, johtajasta... Tietenkin muistin välillä kehua itseäni ;-) Hah. Käytettiin kolme tuntia eikä mun vuodatukselta päästy vielä sinne arviointiosuuteen jolla voi olla palkkaankin vaikutuksia. Jatkuu hamassa tulevaisuudessa siis.

Eduskuntavaalitkin on tulossa. Mulla ei ole ehdokasta eikä puoluetta. On vain noin neljä - viisi puoluetta joita EN äänestä. Johan sekin jokusen rajaa pois. Vaalikoneista ei ole mitään hyötyä. Äh.

Kertokaa joku miten toi koira oppii tokon kaukokäskyt oikein? Sen liikeradat on ihan väärät enkä osaa korjata. Pah. Sellanen vuodatus tänä iltana. Laihtumista odotellesssa. Väsyttää.