Alkaa olla loma vietetty. Huomenna töihin. Mutta ei pidä surra sitä vielä, siihen on aikaa monta tuntia :-)
Ihana loma on ollut. Eka viikko pelkkää lepäämistä ja olemista, kodin siivoilua (sitä ei kyllä enää huomaa) ja harrastuksia. Toisella viikolla Lapissa. Sielläkin oli ihanaa. Kaksi ekaa päivää oli tunturi pilvien peitossa, mutta koko loppuviikon paistoi aurinko kirkkaalta taivaalta!! Nollakelilläkään ei ollut loskaa koska lunta oli vielä niin paljon. Uusilla suksilla oli hyvä kurvailla Pyhän rinteillä.

Tämä viikko onkin sitten mennyt niin sanotusti punaiselle ristille. Tai oikeastaan koiralle. Emman kanssa ajeltiin kova urakka vielä sunnuntaina Muurasjärvelle ja takaisin. Emma kävi haukkumassa kettua toisen b-tuloksen arvoisesti ja oli ylpeä itsestään. Arkipäivät on sitten ulkoiltu. Eilen tehtiin monen tunnin lenkki Niihaman/Atalan maastoissa ja tänään tokoiltiin ja jäljestettiin koirapuistossa ja sen ympäristössä. (Emma nimittäin jäljesti ihan omasta aloitteesta ja löysi kuolleen pupun.)

Tälläisestä elämästä minä haaveilen. Rauhallisista aamuista, keskipäivän reippaasta ulkoilusta ja illan askareista harrastuksilla höystettynä. Mistä lötyisi omalle ukkelille joku formulakuskin homma tai vastaava missä tienaisi sen verran että minä voisin vaan harrastella??? ;-) Varmaan joku isomman firman toimitusjohtajan paikkakin ihan riittäisi peittämään mun pienet kulut!

Laitetaanpa kevään kunniaksi vähän lumiukkoa keväisempi taustakin blogiin. Eilen pääsin tuoksuttelemaan vasta kaadettuja tukkeja pinossa hakkuuaukealla. Kylläpä tuoksui ihan mun tulevaisuuden hirsimökille :-)