Minä sitten inhoan itsekkäitä ihmisiä!!!!!!!!! Omahyväisiä, itseään täynnä olevia ja vain omaa parastaan ajattelevia. Ettäs tiedätte. Toivottavasti en itse ole sellainen. Ikinä.

Ja minä sitten inhoan omaa työtäni enkä jaksa olla kaikkien ihmisten roskasankona ja pystyyn haukuttavana joka ainut päivä työvuorot läpeensä ja tauotta... kuten taas tänäänkin. Miksi minun pitää aina jaksaa olla se joka tekee kaiken väärin, ei osaa mitään, ei ehdi tarpeeksi eikä pysty.. ja vielä kaiken yrittämisen jälkeenkin kusipäähuorasuksivittuun.

Olenpa taas positiivinen. Oli jälleen "hieno" työpäivä eikä edes talon johto muistanut käydä lauantain kunniaksi moittimassa mistään. Onneksi työpaikan ulkopuolella on kavereita joilla on muitakin kuulumisia kuin työväsymys ja unohdan aina hetkeksi... Voin keskittyä muiden kuulumisiin, miettiä omiani ja haaveilla pienestä karvaisesta hauvavauvasta :-).

Emma on viikonlopun vietossa isännän kanssa Hankasalmella. Se on raukka joutunut itkemään saunan oven takana ennen kuin päästettiin hellelauantain päätteeksi lauteille löylyyn. Se on jahdannut pellolla lokkeja, piehtaroinut sonnin p**kassa, uinut, leikkinyt ja komentanut vesijuoksevaa anoppia. Ihanaa kun toinen on onnellinen!