Lopultakin sain tänään jotain aikaiseksi. En edes jaksa muistaa montako vapaata olen viimeaikoina viettänyt väsymyksessäni tekemättä mitään hyödyllistä. Olen istunut netissä surffaillen tai telkkaria katsellen. Käynyt Emman kanssa lenkeillä ja treeneissä. Makaillut ja nukkunut. Ja lihonut... Paljonkohan olisin lihonut jos en lenkkeilisi koiran kanssa ja olisi käynyt sen kanssa parit mejä-kokeetkin. En uskalla edes ajatella.

Näillä vapailla sain onneksi tehtyä paljon kaikenlaista. Siivoilin, uusin reseptini, kävin apteekissa ja laittelin pihakukkia. Jotain kukkia pitää vielä laittaa, mutta mitään isoa mun ei kannata ellen jostain saa itseeni virtaa niin paljon että jaksaisin varmasti hoitaa ja kastellakin ne. Pieneenkin rivarin takapihaan saa uppoamaan aika paljon rahaa jos ostaa oikein kunnolla kukkia ja taimia ja tappaa niitä samaan tahtiin ku minä.

Töistä on edes turha taas jauhaa mitään... Meitä oli eräässäkin iltavuorossa taas 3+1 ja tauot jäi pitämättä.. Muitakin pikku takaiskuja on tässä tullut. Ne väsyttää. Mutta nyt kesälomaa odotellessa. Teen itselleni jalkakylvyn ja värjään tukan kun muu kotiväki on reissussa ja piristyn. piste. Ulkona on näin illallakin vielä varjossa +24 ja aurinko paistaa. Hauskaa viikonloppua!