Hengissä ollaan vaikka kirjoittaminen on taas jäänyt. Päänsäryt ovat jatkuneet vaihtelevasti, uutta lääkäriaikaa odotellessa. Kuitenkin olen jaksanut nyt paremmin eikä särky ole vienyt sängyn pohjalle. Tänään vietin viimeistä lomapäivää muuttotalkoiden merkeissä ja huomenna aloitan työt heti suoraan yövuorolla. Saas nähdä mitä vaikuttaa migreenitilanteeseen töiden alkaminen ja epäsäännöllisen valvomisen jatkaminen.

Lomalla on touhuttu, touhuttu, touhuttu ja touhuttu. Ei kuitenkaan mitään sellaista mikä olisi tuonut stressiä vaan pikemminkin kaikkea ihan mukavaa ja leppoista. Mökkeilty on parillakin eri mökillä, saunottu, tehty pikkuretkiä, syöty torimansikoita, treenailtu koiran kanssa ja käyty näyttelyissäkin. Eikä seuraavaankaan lomaan ole aikaa kuin...ööö... no pari kuukautta. Silloin sitten tiedossa kovasti odotettu vuotuinen Lapin vaellus.

Kun jaksaisin tässä saunaa odotellessa niin kertoisin enempikin maailman hulluimmasta lääkärikokemuksesta, mutta tosiaan lyhyesti nyt vaan. Kävin toisen lomaviikon jälkeen uudelleen lääkärissä kun ei migreeni ja säryt menneet ohi edellisen lääkärin määräämällä lääkekuurilla (kyseinen kuuri on ennen auttanut). Tämä lääkäri olikin ilmeisesti hullu, kertoi migreenin olevan ihan vaan mun henkisiä vaivoja eikä mitään fyysistä. Tämä tohtorivelho luki käsi otsalla loitsuja ja siunauksia ja muistutti että "kyllä se migreeni tulee jos sen antaa tulla". Eli oma vika! Tulee ottaa käyttöön henkimaailman sota-aseet joilla tauti torjutaan nyt ja lopullisesti. Lääkkeeksi lihasrelaksantti, hivenaineita yleiskunnon kohottamiseen ja luettavaksi kirjastosta kirja näistä henkimaailman sota-aseista. Että näin. Kertoipa vielä näillä hemmetin aseilla torjuneensa oman syöpänsä viikossa... Muistipa kyseinen lekuri vielä joka välissä nauraa kertomilleni oireille sekä yritykselleni vakuuttaa ettei tämä vaiva varsinaisesti naurata minua enää yhtään kaikkien vuosien jälkeen. Mitäpä tuohon on enää lisäämistä. Valitus potilasasiamiehelle on lähdössä heti kun saan selville miten sellainen tehdään ja ehdin sen tekemään. Perkele.