Ihme on tapahtunut! Olen leiponut tänä vuonna jo ainakin kolmesti. Eiiiiiiikä siinä vielä kaikki. Olen leiponut tällä samalla viikolla kahdesti!!!! (Yleensäkin leivon kyllä joka vuosi)

Toissapäivänä kokeiltiin kotona aiemmin mainitsemaani juusto-mustikkapiirakkaa ja eilen tein sieni-kinkkupiirakan joka myöskin onnistui. Kiitos Virpille ja sienenetsijä-Veetille mustatorvisienistä jotka antoivat oikein pikantin mausteensa piirakkaan. Paistoin sieniä hetken pannulla voissa ja lisäsin kinkun ja juustoraasteen sekaan piirakkaan. Nam. Myös T sai osansa piirakasta ja kaikki sitä syöneet ovat tietääkseni edelleen elävien kirjoissa. Loistavaa.

Eilen kävin myös taas neurologilla. On kuulemma tosi harvinaista, että migreenikohtauksia tulee kortisonikuurin aikana mutta olin silti onnistunut saamaan niitä noin neljä joista kaksi pahoja ja auraoireilla. (Auraoireet ovat migreenin särkykohtauta edeltäviä erinäisiä oireita kuten näköhäiriöitä, puutumista, puheen tuoton vaikeutta, aistiherkkyyksiä yms) Nyt tärkeimpänä lääkityksenä aloitetaankin sitten uusi estolääkitys joka on yhdistelmä epilepsialääkettä ja verenpainelääkettä. Toivottavasti mun tällä hetkellä normaalit verenpaineet ei vaan laske liian alas, huimailukin on ikävää etenkin jos harrastaa liikuntaa. Vanha estolääke jätetään kokonaan pois ja kortisonikuurin viimeinen tabletti valahti kurkusta alas tänä aamuna. Toivottavasti kortisonin loppuminen vähentäisi tätä turvotusta pian.

Ensi viikolla menen myös aivojen magneettikuviin. Ajatelkaa, kohta mulla on todistusaineistona mustaa valkoisella siitä mitä mun päässä oikein onkaan - vai onko mitään. Mulla on kuitenkin vahva epäilys siitä että jotain siellä täytyy olla koska on kipukin. Voisiko pää olla kipeä jos se olisi tyhjää täynnä? Tai pelkkää sahanpurua? Pian se selviää.

Sairausloma jatkuu. Yhtään kun ei tiedä miten nämä uudet lääkkeet vaikuttaa ja ensi viikko varmaan tulee olemaan muutenkin vaikea. Vanha estolääkitys jätettiin pois ja uusi ei vaikuta noin viikkoon koska annostus aloitetaan niin pienestä. Toivottavasti en makaa koko viikkoa kipeänä tai kohtauslääkkeistä sekaisin. Sorsastuskausikin alkaa maanantaina ja odotan sitä innolla ihan vaan Taskuraketin ja J:n puolesta. Itse en ole jahtiin lähdössä tänäkään vuonna muuta kuin kannustamaan metsälle lähtijöitä ja ihastelemaan mahdollista saalista.