Me ollaan Taskuraketin (ja A:n) kanssa aloitettu lenkkeilykausi. Minulle siis hölkkää ja koiralle vetojuhtana toimimista. On ollut niin hellettä ettei ole voinut ajatellakaan juoksuttavansa koiraa muuten kuin vapaana ja nyt viimeajat sitten tätä sairastelua. Nyt kuitenkin on ollut sen verran parempi olo, että päätin uhmata jopa omaa päätäni ja alkaa taas sitkeästi kuntoilemaan aina kun kykenen.

Tylsää on varmasti lukea ihmisen hölkkäilyistä, mutta kirjoittelen niistä silti silloin tällöin tänne ihan vaan itseäni varten. Pystyn sitten vähän pitämään itseäni kurissa! Minulla on myös pieni tavoite ja suuri haave porkkanana siltä varalta että meinaa sohva alkaa kutsumaan liiankin kanssa :-D. Tästä se siis lähtee, hölkkäkausi pienin askelin taas parempaa kuntoa (ja sitä haavetta *salaperäisenä*)

Maanantaina oltiin pari tuntia reippaalla kävelyllä josta hölkkäiltiinkin ehkä hieman yli puoli tuntia. Eilen juostiin tunnin lenkistä noin kolme varttia Taskuraketin kanssa vesisateessa. Tänään vaan pohkeet muistuttaavat olemassaolostaan ja tyydytään käveleskelemään. Taskurakettikin vähän pompotti takajalkaansa tullessa, mutta näytti venyttelytuokion jälkeen ihan normaalilta. Seuraillaan sitäkin. Taskuraketin juoksu ja nämä viileämmät kelit tulivat hyvin yhtä aikaa. Ikävää olisi pitää tuota energiapakkausta muutama viikko hihnassa jos ei edes juoksemaan pystyisi.