Ne jotka ovat jo kyllästyneet lukemaan migreenistäni, voitte ohittaa tämän kirjoituksen. Kävin aamulla taas neurologilla.

Käsiin, rintaan ja jalkoihin ilmestynyt ihottuma on todellakin Lamictalin, eli estolääkkeeksi suunnitellun epilepsialääkkeen aiheuttamaa lääkeihottumaa. Se lääke pitää nyt jättää hetkeksi pois ja kokeilla vielä hitaammalla siedätyksellä uudelleen. Jos ihottuma palaa, lääke vaihdetaan. Muuten hyvä mutta kun seuraava lääke aiheuttaa taas pahoinvointia ja väsymystä lääkärin mukaan. Nyt siis taas kokeilua ja kärsivällisyyttä.

Tämä migreenihän on muuttanut muotoaan sen verran että nyt auraoireita tulee joskus ilman kipua ja toisinaan taas kipua ilman migreenille tyypillisiä auraoireita. Suunta on kuitenkin parempaan ja menenkin "kokeilemaan" maanantaina töihin. Yritän pitää tiukasti kiinni suhteellisen normaalista rytmistä ruokailuineen ja nukkumisineen. Tietäisipä vaan miten se onnistuu kun työnantaja on päättänyt että 6 tuntia unta on riittävästi eikä kaikkina öinä tarvitse nukkua ollenkaan. Tarjolla siis ahkera työntekijä järkevän päällikön alaiseksi!

Lääkäri tutkaili myös aivokuvani vaikka radiologi olikin niistä jo lausunnon antanut. Lopputuomio: "nuoren naisen terveet aivot jotka eivät vaan toimi toivotulla tavalla." Voihan sen niinkin ilmaista. Enkä nyt arvostele lääkäriä ollenkaan. En voi kuin suositella tätä ymmärtäväistä ja asiantuntevaa neurologia jos joku sellaista tarvitsee.