Mukavata. Kävin lääkärillä tänään. Sain lääkettä piikillä persuuksiin ja uutta kohtauslääkettä. Ja vieläpä jo ensi tiistaille ajan neurologille ja paljon ohjeita ja suunnitelmia mitä sitten tehdään jos ei nyt nämäkään auta. Kyseinen lääkäri haluaa tavata minut vielä kuukauden päästä. Tiedä sitten onko kiinnostunut vaivoistani vai työnantajani rahoista, mutta otti kuitenkin asiakseen. Katsotaan estolääkitystäkin sitten uudelleen jahka tämä "akuutti" tilanne rauhoittuu.

Eilen olin 6-vuotissynttäreillä joita sankari itse oli vuoden verran ehtinyt suunnittelemaan :-D. Oli hauskaa touhuta ihan muuta työpäivän jälkeen ja päästä vielä Taskuraketin ja A:n ja A:n ihanaisen haukun kanssa metsään (ja vähän likaojan pohjallekin, hih). Nyt on pahanhajuisia vaatteita ja pahanhajuinen, mutta tyytyväinen koira kotosalla.

Kummasti mieli piristyy kun hommat välillä onnistuu. Uskaltaiskohan mainita että onnistuin suorittamaan metsästäjäntutkinnon (metsästyskortti) ekalla yrittämällä keskiviikkona. Ei ihan tyylipuhtaasti mennyt, 7 virhettä onnistuin tekemään 8 sallitusta. Mutta tunnistin jopa monta lintua ja muistin monta muutakin asiaa! (Kokeessa oli 60 yhteensä 60 kysymystä, monivalintoja.)