Mitään varsinaista asiaa ei ole, eikä elämässä ole ihmeitä tapahtunut, mutta ihan piti lähteä erikseen raapustamaan jokunen rivi koska pitkästä pitkästä aikaa on sentän jotakin muutakin kuin migreeniuutisia.

Silti aloitan migreenivalituksella. Kohtaukset ovat pysyneet pois laskujeni mukaan jo 5 päivää!!! Otetaanko sille?! Hienoa tässä on se, että ilmeisesti jokin aikaa sitten aloitettu estolääkkeeksi tarkoitettu epilepsialääke toimii. Ja ettei olisi liian helppoa, nyt tämä kyseinen lääke (Lamictal) aiheuttaa minulle ihottuman :-(. Ranteista kyynärpäihin iho menee näppylöille ja sitten raapimisesta ruvelle. Illalla keksin laittaa niihin kortisonivoidetta jottei nyt vallan yön aikana tule verille asti raavittua. Auttoi! Ensi viikolla on mentävä lääkärille ja ihmeteltävä mitä seuraavaksi.

Toinen pienoinen ongelma on se, etten saanutkaan verenpainemittaria lainaksi sieltä mistä luulin sen minulle joksikin aikaa joutavan. Verenpaineita pitäisi seurata jotta tietäisin vähän miten käy tuon toisen estolääkeen kanssa. Tämä kyseinen lääke (Verpamil) alentaa verenpainetta eikä sitä voi syödä jos paineet laskee liian alas. Nyt kun ei ole mittaria, pitäisi mennä joka toinen päivä jonottamaan terveyskeskukseen hoitajalle ja ruinata tätä mittaamaan paineet. No, huvinsa kullakin ja tekeehän sitä niin kauan kuin saikulla on, mutta töiden ohessa käydessä mulla saattaa loppua huumorintaju siellä jonoissa.

Tulihan tästä sitten migreenivalitus näköjään kuitenkin kun vuodattamisen makuun pääsin. Onhan minulla nimittäin aivan uusia oireitakin taas. Nimittäin korvissa soi. Ja ei soi säkkijärven polkka vaan jatkuva vinkuna. Etenkin iltaisin ja aamuisin tätä esiintyy, ei häiritse öisin ja päivällä kait on niin paljon muutakin ajateltavaa ettei se häiritse minua. Luin kuitenkin (ja joskus taisin lääkäriltäkin kuulla) että se on normaali oire basilaarimigreeniin liittyen. Nyt minulta puuttuu ilmeisesti ikävimmistä oireista enää raajojen halvausoireet ja kiertohuimaus. Näköhäiriöt, haju- ja ääniherkkyys, kielen ja poskien puutuminen, puhevaikeudet- ja muistiongelmat, korvien soiminen ja pikku paniikithan täällä onkin jo koettu.

Tarviaa vissiin tehdä ihan oma kirjoituksensa niille muille asioille kun tästä tulikin taas pelkkää migreeniä. Ette varmaan arvaakaan mikä asia on ollut viime aikoina mielen päällä. Viikko saikkua jäljellä.