Jo neljä päivää mennyt tiettyä epilepsialääkettä eikä ihottumaa näy missään! Nyt sormet ristissä että ei tuliskaan mitään.

Töissä jatkoin taas yhden yön mittaisen saikun jälkeen. Pää on aina kipeä kun töistä tulee, mutta tämä ei kyllä ole mitään migreeniä vaan kiireestä, paineesta ja metelistä johtuvaa enempi. Ihan erilaista särkyä kuin migreeni.

Viikolla on tulossa niin paljon ohjelmaa että oikein ahistaa valmiiksi. Ryhmän saunailta joka ei nappaa ei sitten yhtään, yövieraita jotka sinänsä ovat tervetulleita mutten jaksa siivota ja laittaa kaikkea :-(. Työnhakua pitäisi jatkaa mutta etsi siinä sitten töitä vieraiden tullessa eikä mulla työpäivinä ole sellaiseen aikaa. Mulla ei ylipäätään ole työpäivinä elämää kun makaan pää kipeänä ja yritän toipua seuraavaan vuoroon joka alkaa pahimmillaan 8 tuntia edellisen loppumisen jälkeen. Voi perseen perse. En vielä ole uskaltanut irtisanoa itseäni.

Eilinen päivä meni koiranäyttelyssä jossa kaikki sujui ihan hienosti Taskuraketin juoksusta, agilitynäytöksestä ja vinttikoiraradasta huolimatta. Neiti oli niin häkellyksissään kaikesta ihmis- ja koirakansasta ettei kai heti tajunnut että tultiin SILLE IHANALLE juoksuradalle. Se koki tämän ahaa-elämyksen vasta ennen pois lähtöä ja kaivoi siinä vaiheessa parkkipaikan nurkan perunapelloksi hinkuessaan radalle. Agilitykin oli aivan toisessa päässä kenttää kuin Taskuraketin rotukehä :-). Eikä edes satanut vettä!