Hyviä ehdotuksia mikä Taskurakettia vaivaa. Se on välillä innoton, ylirauhallinen ollakseen meidän oma pikku Taskuraketti ja jopa innoton aika-ajoin. Ei kuitenkaan koko aikaa. Lenkillä se tulee metrin - pari minun perässä, pää alhaalla ja korvat luimussa. Innostuu kulkemaan reippaammin vasta kun eteen ilmestyy orava, lintuja tai polkupyöriä joita jahdata (niin, emme ole päässeet tästä kaiken jahtaamisesta edelleenkään). Ajattelin tämän johtuvan jumissa olevasta selästä, mutta sitäkin on nyt lämmitelty, hierottu ja venytetty eikä edistystä tapahdu. Sen selkälihaksethan ovat aiemmin olleet jumissa kun ollaan tehty enempi juoksulenkkejä, kuten nytkin. Ollaan kuitenkin huolehdittu aina hyvin lämmittelystä, jäähdyttelystä sekä venyttelystä. Huomenna tulee ammattilainen hieromaan.

Mittasin lämmön, 37,8, ei siis kuumettakaan. Omalla maalaisjärjellä- ja taidolla en huomaa että anaalirauhaset olisivat täynnä tai tulehtuneet. Taskuraketti kävelee ja ravaa normaalisti, ei arista jalkoja tai kulje jalat vartalon alla. Kopeloin läpi selkää, mahaa ja jalat eikä mikään paikka tunnu kosketeltaessa aristavan. Juoksukin meni jo juuri ohi eikä valeraskaus aika ole vielä (ei ole sellaisia oireitakaan). Ikenet ovat normaalin väriset ja suu muutenkin mun mielestä kunnossa. Lääkäriin käypi meidän tie jos ei ala vaiva selviämään.

Niin. Varsinaista tiettyä vaivaahan ei siis edes ole. Koira vaan kävelee innottomana mun selän takana lenkeillä ja on astetta vaisumpi. Tässä ei sinänsä olisi mitään kovin ihmeellistä tai huolestuttavaa jos kyse ei olisi tuosta villikosta joka on yltiöinnoissaan aina ja kaikesta. Nyt en saa siitä edes omaan vauhtiini sopivaa lenkkikaveria KÄVELYlenkille :-(. Varmaan ei blogissa vuodatus ja ihmettely auta mitään, mutta sainpahan miettiä ja purkaa huoltani. Ja kyllä, osaan viedä sen lääkäriin jos ei koiruli tunnu tulevan kuntoon.

Kotona se leikkii ja riehuukin aika-ajoin ihan innoissaan eikä ole todellakaan koko aikaa vaisu. Enimmäkseen tämä omituinen käytös ilmenee vain lenkeillä, joten siksi omat epäilykseni kohdistuvat lihaksiston ongelmiin. Näin juoksujen jälkeen kävi mielessä myös kohtutulehdus, mutta kai tolla silloin olisi jo kuumetta ja kova jano. En tiedä, huoh. Harmittaa.