Eilinen koirakoulu meni taas hienosti. Alussa kyllä huomasi että taukoa on ollut - tai treeneistä ei ole ollut taukoa, mutta kimppatreeneistä on. Ollaan siis Taskuraketin juoksun aikana hiottu liikkeitä pääasiassa ihan vaan kahdelleen. Tauko ilmeni paikalle mennessä "lievänä" koohottamisena joka suuntaan, mutta pian rauhoituttiin ja sopivalla muutaman metrin välimatkalla neljän minuutin pitkä paikallaan makuukin onnistui!

Muuten mentiin seuraamista, jättäviä liikkeitä ja vähän lisää paikallaan makuuta. Meidän tämän hetken ykköstavoite on lisätä joka liikkeessä välimatkat kokeen vaatimusten mukaisiksi, eli minun on opittava jo luottamaan koiraan ja päästettävä useammin siitä hihnasta irti. Pitkään aikaan ei näitä suuria, mahtavia ja vauhdikkaita karkaamisia ole tapahtunut, mutta kun välillä taas pitää yrittää jopa siinä hihnassa säntäillä.. hmm... Harjoitusta vaan lisää, kaitpa se vielä lisää varmuutta ja luottamusta siihen, että koira pysyy käskyn alla. Usein me päästään yhteistreeneissä ihan aidatulle alueelle mistä ei  pitkälle pötkitä, mutta toisaalta ei huvita aiheuttaa mitään narttutappeluakaan. Ymmärrän hyvin että vieras koira ärähtää kun se on treenaamassa vietti päällä, käskyn alla ja yhtäkkiä takavasemmalta ilmestyy Valkoinen Salama kamalalla vauhdilla leikkimään. Taskurakettihan ei kauan aikaile leikkimisissään vaan saattaa hyvinkin tuttavuutta tehdessään näyttää jopa hyökkäävältä :-S.

Tänään juhlitaan kuitenkin Taskuraketin (ja sisarustensa) synttäreitä!! Meidän pikkuneitirämäpää on siis jo 2 vee! Pian tulee hieroja tutkailemaan selkälihasten kuntoa ja ehkäpä illemmalla vähän herkutellaan :-) Hauskaa syntymäpäivää myöskin Roni, Blondi, Pipsa, Paavo ja Rocky, missä ikinä synttäreitänne vietättekään!