Aaaarrrrrgh kun ei voi nukkua kun sotakoneet jyllää taas katon päällä niin että sänky tärisee ja korvissa pauhaa. Olin siis yön töissä. Huomenna tulee kaksi viikkoa ilman migreeniä jos pää kestää myös tämän univelan!

Syksy on selvästikin tullut. Aamulla töistä lähtiessä oli ilmatila täynnä koivunlehtiä ja vettä tuli kuin suoraan sieltä kuuluisasta "esteristä". Tuuleksii, mutta lämmintä on vielä noin 13 astetta. Koira on lenkiltä tullessa ravassa ja lenkkivaatteet menee joka kerta pesuun. Taskuraketin juoksu on kuitenkin ohi ja päästään taas opiskelemaan tottiksen saloihin muiden kanssa koirakouluun.

Syksyn tulo tietää tänä syksynä myös metsästysharrastuksen alkuun pääsemistä. Lämpimillä keleillä pesien etsintä on ollut melkoista neulan heinäsuovasta etsimistä, etenkin kun paikat eivät ole ennestään tuttuja. Kaikki lupaavat paikat ovat tyhjiä ja koirankin mielestä vailla tuoreita hajuja. Pakkasten tulo tietäisi sekä todennäköisemmin saalista että hirvikärpästen tuhoa. Sitä odotellessa. Viikonloppuna ostin uudet sadehousut (nyt on hyvät sadevaatteet) ja sain upouuden metsästysasun rämeikköön rötvättäväksi.

Nyt ansaittuja vapaapäiviä viettämään. Ohjelmassa tulee olemaan vaihteeksi siivoamista, mutta myös lenkkeilyä, Taskuraketin synttärit, kaverin koiran ulkoiluttamista, aselupien lupatoimistoon kiikuttamista, koirakoulua ja muuta sen sellaista.