Perutaanpa eiliset puheet. Enpä ollutkaan niin saamaton lopulta kuin aamu antoi ymmärtää :-) Käytiin pitkähköllä metsälenkillä Taskuraketin kanssa Oriveden maastoissa. Taskuraketti nautti vapaana kirmailusta ja tutustuin samalla maastoon ja poimin syksyn viimeiset kanttarellit. Näistä kanttarelleista syntyi illalla kinkun kanssa hyvää piirakkaa jota jokaisen kunnon keventäjän tapaan nautittiin valkkarin kanssa :-D.

Oltiin myöskin koirakoulussa viimeistä kertaa vanhassa ryhmässä. Treenit sujui hyvin ja kuvia niistä tulee lähiaikoina Taskuraketin omille sivuille. Viimeisen kerran kunniaksi katsottiin mihin ollaan päästy ja vedettin läpi epävirallinen möllitokokoe jossa valkku toimi samalla tuomarina sekä liikkeenohjaajana. Luoksetuloon lipsahti yksi kaksoiskäsky (kootut selitykset: olen lähes varma että Taskuraketti ei kuullut ekaa käskyä tuulessa, toisella lähti välittömästi eikä edes reagoinut mitenkään siihen ekaan)  ja seuraamisissa piti rankahkon treenitunnin päätteeksi haistella välillä maata. Muuten liikkeet ihan kympin arvoisia! Erityisen tyytyväinen olen jättäviin liikkeisiin ja hyppyyn.

Loppujen lopuksi siis oltiinkin ilta varsin reippaita. Ihmettelin eilen miten sitä on näin kamalan väsynyt taas. Siis miten voi ihminen ollakin näin järjettömän tyhmä ja ilmetellä väsymystä kun olin ti-ke yön valvonut töissä lähes kokonaan!! Siis aivan uskomatonta että välillä väsyttää kun valvoo yöt, on se vaan ihmeellistä... Hyvää siis teki eiliset aamupäivätorkut ja nyt on taas reippaampi olo vaikka töissä jo taas olenkin.

Ja sitten uteliaille tai muuten vaan kiinnostuneille ;-) Uudesta perheenjäsenestämme tulossa lisää piakkoin Taskuraketin sivuille joita yritän uudistaa muutenkin pian kun vaan ehdin. Neiti K haetaan kotiin 6.päivä marraskuuta (EI KAHTAKAAN VIIKKO ENÄÄ!!!!) Kuhmosta asti, Repoketun kennelistä. Tyttönen on siis nyt jo reilut 5 viikkoinen, reipas Milin ja Ranen rakkauden hedelmä <3. Ihanaa päästä pian näkemään koko pentue, sitä ennen en voi oikein enempää kertoakaan koska vielä ei ole tietoa kuka näistä C-pentueen neitokaisista meille muuttaa... valinta tehdään aikanaan yhdessä koiran omistajien kanssa :-). Vielä pitää siis malttaa puolisentoista viikkoa.