Loma tuli, loma meni. Siitä huolimatta että oli ihan mukavaa ja etenkin lepoa ja vaihtelua arkeen, nyt on jo ihan tyhjä olo muutaman työvuoron jälkeen. Työnantaja on vähentänyt yövuorojani kuittina sairauspoissaoloistani, muttei ymmärrä ettei siitä ole minulle kuin taloudellista haittaa. Lepoajat ja vapaapäivät eivät silti lisäänny mihinkään jos illalla pääsee töistä ja aamulla taas takaisin.

Mutta olen minä ihan vähän reipaskin. Joka päivä olen tällä viikolla pyöräillyt töihin ja vielä lenkkeillytkin pikkasen. Nyt on koko vuoden parhaat pyöräilykelit vielä. Aamut ovat kuulaita, eikä ole kuuma. Silti asfaltilla ei ole vielä liukasta ja vettäkin on tullut vain yhtenä aamuna. Tosin nythän on luvattu talven tuloa joten tuo liukkausasia voitaneen perua huomiseen mennessä :-/.

Tilasin koirille eilen myös uudet pedit. Toiselle koska vanha on likainen ja rikkinäinen ja toiselle koska sillä ei vielä sellaista ollut. Mukavan pehmoiset muhkeat sängyt tulee, toivottavasti ovat "livenä" yhtä hienot kuin postimyynnin kuvissa. Niin, voinen puhua jo koirista monikossa, sillä toinen muuttaa meille seitsenviikkoisena marraskuun alussa. Pentupanta- ja talutin on hankittu ajat sitten, ruokakippo samoin. Leluja ja luitahan meillä on vaikka muille jakaa, suurin osa valmiiksi hajotettuna joten säästyy sekin vaiva :-D. Mitäs muuta sitä pennun kanssa tarvittiinkaan, muuta kuin pitkää pinnaa ja kusirättejä. Niitä kusirättejäkin valmistuu käden käänteessä kun mun vaelluksella mukana ollut takki pääsee paremmin soveltuvaan käyttötarkoitukseensa, kiitos urheiluvaatevalmistaja Haltin.

Viikonloppuna on luvassa vähän koiratouhua ja töitä. Onneksi vähän vapaatakin. Jospa vaikka ehtisi metsään nauttimaan ensimmäisistä pakkasista ja toivottavasti toteamaan hirvikärpästen katoamista!