Tulipahan touhuttua eilen. Heti aamusta J töihin ja itse kotiin kahvikupposen ääreen heräilemään. On tärkeää syödä tukeva aamiainen ja ottaa sitä kahviakin santsikuppi kun edessä on pitkä putki tehokasta shoppailua. Nimittäin T:n kanssa Mustissa ja Mirrissä :-D. No okei, kävin minä Stockmannin eläintarvikeosastollakin (ja ihan vähän Akateemisessa). Ja löytyihän sieltä taas kotiin vietäviä. Molemmille koiruuksille lähti Hurtan pehmustetut puolikuristavat leveällä heijastinnauhalla varustetut pannat sekä pantaan killumaan nimi- ja puhelinnumeroplakaatit. Näin on siis epävirallisesti meidän nuorimmainenkin kastettu kun nimet on kaiverrettu nimilaattoihin. Stockmannin päästä löytyi sitten astetta turhempia hankintoja. Kotona Taskuraketti totesi mieleiseksi uuden tokolelun ja Bimbo saa jäniskoirana lahjaksi jäniksen korvia kun ottaa Taskuraketin hoitoonsa pennunhakureissun ajaksi.

Iltapäivällä suunnattiin taas Oriveden maisemiin Taskuraketin kanssa lenkkeilemään ja haukkaamaan raitista ilmaa. Edellisen päivän juoksulenkin jälkeen minusta ei reippaampaan hihnalenkkeilyyn olisi ollutkaan sillä kuukausia kipeänä ollut kylki äityi lopultakin siihen kuntoon että vauhdikkaampi kävely tai hölkkä tarvitsee kai hetkeksi unohtaa. Ilmeisesti pelkkä jäniksenkorvien haisteleminen teki kuitenkin tehtävänsä ja Taskurakettikin muuttui siltä istumalta jäniskoiraksi. Se otti oikein kunnon jäniksenajot yhden vanhan hakkuuaukean liepeillä, mutta lopulta pitkäkorva oli meidän lintuluolakoiraa nokkelampi ja hassutti Taskurakettia 6-0 kun tilaisuus koitti. Päästiin siis metästä poiskin molemmat yhtä matkaa :-D.

Illalla ohjelmassa oli Ainon kuontalon siistiminen. Aino ressukka joutui nöyrtymään pöydälle trimmattavaksi eikä ollut asiasta mitenkään riemuissaan. Kärsivällisesti se kuitenkin jaksoi odottaa parturoinnin loppuun ja käyttäytyi oikein nätisti kaikesta kynimisestä ja sukimisesta huolimatta ;-) Ihana, kiltti ja hassu koira!

Tänään ja oikeastaan koko loppu viikko ollaankin sitten tiukasti töiden parissa ennen kuin Kuhmon matka lopulta koittaa!