Au au au au au auuuuuu kun ahistaa. Monta vapaata ja pari päivää saikkua meni äkkiä ohi. Nyt olen ollut jo kokonaista viisi tuntia tauon jälkeen töissä ja kurkkua kuristaa jo. En edes tiedä kumpi ahistaa enempi, työpaikka ja työolot + kiire vai "vain" viisaat mutta sitäkin rakkaammat asiakkaat joista 90 prosentilla ei ole mitään meille kuuluvaa asiaa. Päivän saldo taas mm. roskia tiellä, riehuva lapsi, muutama onneton kodinhoitaja, juoppoja, juoppoja ja juoppoja. Lisäksi yllättäen mahatautia ja ripulia ennemmän kuin vähän, mutta sen sentään jaksan ymmärtää. Siis minä. Jaksan. Oikeasti.

Olen päivän selaillut työpaikkailmoituksia. Koulutusta vastaavaa työtä ei ole tarjolla, mutta ihan oikein vakavasti harkitsen postin jakamista ja paria myyjän paikkaa. Eihän se ole sanottu että paikka irtoaa, mutta varmaankin haen. Postin jakelussa olisi se hyvä puoli että saisin ulkoilla ja maksetun aamulenkin, vapaat illat ja viikonloput. Toisaalta töihin olisi nykyistä enemmän matkaa ja täytyisi miettiä ehkä toista autoa... eli kulut nousisivat samalla kun palkka entisestään hieman pienenisi. Sitä ei kyllä mikään raha korvaa jos samalla saisin mahdollisuuden harrastaa mieluisia harrastuksia säännöllisesti ja tavata toisinaan ystäviä. Sellaiseen ei näillä työvuoroilla ole juurikaan mahdollisuutta. Ja mikä parasta, voisin myös nukkua säännöllisesti. Aamulla olisi aikainen herätys, mutta eiköhän siihen rytmiin oppisi. Jopa aamu-uninen sisarenikin oppi vaikka joskus ennen vanhaan ei pari herätyskelloakaan riittänyt ennen puolta päivää :-D. Täytyy vielä pohtia näitä juttuja ja kysellä lisätietoja.

Taskuraketin tilanne on tällä hetkellä sikäli hyvä että tilanne on vakaa eikä tulipalokiirettä mihinkään toimenpiteisiin ole. Tiistaina meidän molemmat nelijalkaiset saavat rokotukset, Kiukulle tehdään terveystarkastus ja Taskuraketista otetaan verikokeita ja tutkitaan muuten. Taitaa olla omalle korvienvälille tällä hetkellä rankinta sen sairastuminen... Seuraan ja kyttään sen vointia koko ajan, herään välillä yölläkin tarkistamaan että se on kunnossa ja nyt huolestuttaa sen eilinen väsymys. Toivottavasti se oli vaan normaalisti väsynyt eikä syytä isompaan huoleen ole. Jos jollakin on tarvetta niin voin myös neuvoa miten koirasta saa todella helposti vallan käden käänteessä tottelemattoman ja itseään täynnä olevan ruhtinattaren. Lellii, lässyttää ja palvelee sen vaan ihan pilalle sen sairastuttua vaikka se ei edes itse ehkä tiedä sairastuneensa! Helppoa.

Sellaista pohdintaa tällä kertaa. Hauskaa viikonloppua arvon lukijat!