Taas vähän omia kuulumisia missä ei sinänsä ole mitään uutta. Migreeni vaivaa joo, joka toinen päivä. Ja epilepsia on nyt tosiaan Taskuraketin diagnoosi ihan lääkärin tutkimusten jälkeenkin. Ei mahda mitään, sen kanssa kuitekin eletään ja jatketaan samoja harrastuksia kuin tähänkin asti. Kohtaus ei ole uusiutunut toistaiseksi (*menee koputtamaan puuta*). Edelleen kuitekin heräilen yöllä jos koira pitää mitään ääntä. Ehkä sekin siitä ajan kanssa helpottaa.

Taskuraketin kanssa jatketaan ilman mitään lääkkeitä niin kauan kun kohtauksia ei tule liian usein. Lääkäri tuki myös päätöstämme jatkaa elämää täsmälleen samaan tapaan kuin tähänkin asti. Jopa metsästys oli sen mielestä ihan ok, sillä toimettomuus ja harrastusten vähentäminen vaan turhauttaisivat koiraa ja olisivat oma stressinsä sekin. Streessi SAATTAA olla yksi epilepsiakohtauksia laukaiseva asia, kuitenkin kunkin koiran kohdalla se on hyvin yksilöllistä.

Jouluostokset alkaa olla pikkuhiljaa kasassa. Pari pientä lahjaa puuttuu, mutta nekin tiedän valmiiksi mistä ja mitä ostan kunhan vaan ehdin. Tehtiin A:n kanssa tänä aamuna ratkiriemukas ostosreissu Ideaparkiin ja sain kaikenlaista edullista ja mukavaa sekä jopa tarpeellista - joululahjoiksi niistä ei kuitenkaan ole. Muutuin yhdessä aamussa uusien metästelyrukkasten ja villasukkien omistajaksi ja hankinpa vielä Fiskarsin kalasaksetkin broiskun luiden pilkkomiseen. Kirves keittiössä tuntuu aika brutaalilta :-D.

Piti ostaa näitä tykötarpeita kun viikonloppuna yksistä paremmista hanskoista tuli jo entiset ja varpaatkin paleli. Oltiin neljän hengen seurueella etsimässä maanalaisia pikkupetoja ja löydettiinkin. Taskuraketti pääsi ensimmäistä kertaa elämässään mäyrän kanssa vastakkain eikä se mennyt ollenkaan huonosti. Pieni vekki poskessa muistuttaa mukavasta viikonlopusta ja tuo lisää katu-uskottavuutta. A:n "buudeli" ;-) toimi lisäksi kolmen supin verran erittäin mallikkaasti.

Huomenna pitäisi palata migreenisaikun ja muutaman vapaan jälkeen taas töihin. Katsotaan miten "pää kestää". Maanantaille sain ajan neurologille jonkan kanssa täytyy kai taas neuvotella lääkkeiden vaihtamisesta. Oikein harmittaa kun en ostanut tänään Tokmannilta löytämääni pipoa jossa oli otsassa teksti "väärä lääkitys".