Tänä aamuna oli taas aika fyssarille. Migreeniä hoidetaan nyt kuuriluontoisesti akupunktiolla jota saan ainakin muutaman kerran ja lisäksi käsitellään tätä jumissa olevaa kipeää niskaa. Tai piti käsitellä vaan kun tämä on niin kipeä ja jäykkä ettei siitä meinannut tulla mitään. Nyt sitten ohjeena kylmähoitoa ja tulehduskipulääkkeitä säännöllisesti ja perjantaina uusi yritys. Ykkösnikama liikkui jo paremmin kuin viimeeksi mutta kakkonen ja kolmonen olivat entistä kipeämmät ja jäykemmät :-(. Perjantaina laitetaan käsittääkseni taas myös neulat ihoon.

Uskomatonta mutta totta, ulkona on vieläkin lunta! On jopa pari astetta pakkasta. Ihmeellistä. Eilen tehtiin koirien kanssa ihan hyvänmittainen metsälenkki ja tänään voisi vaikka harkita taas juoksemista. Vaikka lenkkipoluilla on kai ladut niin nyt voi juosta ihan kaduillakin kun alusta ei ole koiran tassuille yhtä kova kuin asfaltti. Mielen virkistykseksi siis välillä uusia reittejä.

Sitten vielä vähän koirankoulutusasiaa. Eilen oli koirakoulu. Taskuraketin paikallamakuu (lämpimällä alustalla, ei hangessa) sujui upeasti, samoin luoksetulo. Kolmantena liikkeenä tehtiin liikkeestä istumista josta ei tullut mitään. Tai itse istumisosuus sujuu hyvin, ainoastaan ilmeisesti mun samankaltaisen äänensävyn takia Taskuraketti sekoittaa sen välillä seisomiseen, mutta se on pientä kun koko liikettä ei ole vielä harjoiteltu kuin pari kertaa. Sen sijaan seuraamisesta ei meinannut tulla mitään. Koiralla oli selvästi tylsää eikä sitä kiinnostanut pitää kontaktia kolmea askelta kauempaa. Toisekseen se edistää edelleen ja koko ajan pahemmin vaikka keskityn nyt todella tarkasti palkkaamaan aina oikeaan paikkaan. Nyt tehdään tämä viikko tosi tiiviisti ihan vaan lyhyitä seuraamispätkiä ja keskitytään tarkkuuteen. Sitten taukoa koko liikkeestä ja katsotaan miltä se sen jälkeen näyttää.
 
1229155.jpg1229156.jpg

Taskuraketin kanssa on tarkoitus korkata toko alo-luokassa tänä keväänä vielä hallikauden aikaan. Nyt treenataankin sitten mahdollisimman järkevästi, paljon tosi lyhyitä treenejä ja harjoitellaan jo harvemmin palkkaamista ja kehän laidallaa odottavan palkan ansaitsemista. Taidanpa laittaa taas pystyyn oman treeniblogin jonne suunnittelen pienä harjoituksia sekä pidempiaikaisia tavoitteita. Tulisi samalla kirjattua muita tekemisiä jolloin saisin hierojallekin aina vähän tarkemmin kerrottua mitä on tullut puuhattua ja löytyisi ehkä syy-yhteyksiä jos selkä on välillä jumissa. Siis treeniblogi pystyyn seuraavaksi.