No niin, ensimmäinen kerta fysioterapiassa ohi. Selästä ei löytynyt ihmeitä, mutta niskasta löytyi. Niska on jumissa niin lihasten kuin rangankin osalta ja sitä käsitellään seuraavan kerran tiistaina. Tämä nyt ei ollut varsinaisesti mikään yllätys. Olen syönyt särkylääkkeitä ja valvonut monet yöt nimenomaan niska- ja takaraivosäryn takia. Saan lisäksi ainakin akupuntiohoitoa josta on ollut apua joillekin migreenipotilaille (itseltä on mennyt jo usko). Käyn OMT-fysioterapeutilla jonka mielestä niskan nikamien jäykkyys SAATTAA pahentaa mun migreenitilannetta ja sehän olisi tietysti enemmän ku mahtavaa jos sieltä löytyisi nyt ainakin osasyy. Migreenihän on aivojen sähköisen toiminnan häiriö ja käsittääkseni hyvinkin yhteydessä keskushermoston toimintaan, joten myöskin niskan vaivat voivat vaikuttaa asiaan. Olipa monimutkainen juttu, en oikein itsekään tarkkaan ymmärtänyt hoitajan selostusta, tyydyin vaan ymmärtämään sen tosiseikan että SAATAN saada jotain apuakin :-)

Koirien kanssa oltiin eilen kymmenisen tuntia metällä. Räntää tuli välillä vaakatasossa ja tuulta tuntui olevan noin tuhat metriä sekunnissa. Välillä saatiin vaihtelun vuoksi ihan vaan vesisadettakin. Taskuraketti tarkisti innokkaasti pari luolastoa, mutta joko olivat tyhjiä tai sitten ei vaan onnistunut löytämään mitään. Ainakin mäyrät tuntuivat olevan tosi tiukasti tulppien takana, jonkinlaisia havaintoja tehtiin, mutta tällä kertaa olivat liian hankala vastus niin koirille kuin ihmisillekin.

Yksi supi kuitenkin saatiin kaverin koiralta ja Kiukku pääsi tutustumaan siihen heti tuoreeltaan. Neitihän alkoi jo tietää mitä sille kuuluu tehdä. Innostuessaan se haukkui jo äänekkäästi ja läimi supia kuonolle :-). Toivottavasti tyttö jatkaa samaan malliin ja kasvaa järkeväksi luolakoiraksi.

supi.gif(kuva: www.koti.terrieri.net)

Tänään levätään, ulkoillaan ja odotellaan talvea. Vihdoinkin on luvattu ihan oikeasti pikkusen pakkasta. En usko ennen kuin näen, mutta toivotaan nyt oikein kovasti.