No niin. Nyt mulla on varsinainen ongelma. En voi varmaan koskaan muuttaa Tampereelta pois koska en mistään löydä yhtä hyvää neurologia kuin täältä olen löytänyt. Kävin tänään taas vastaanotolla.

Ensinnäkin lääkäri oli myöhässä ja vitsailtiin siinä odotellessa toisen potilaan kanssa päävikaisten ongelmista. Hän jonotti samalle lääkärille jo kymmenettä vuotta :-). Siis ei sentään lääkäri ollut niin paljon myöhässä vaan hoitosuhde oli kestänyt niin kauan. Hauska mies joka myöskin kehui kyseisen neurologin maasta taivaaseen. Eikä ollut ensimmäinen.

Lääkärillä todettiin että nykyinen lääkitys uudella annostuksella puree ilmeisesti sen verran että krooninen koko ajan jatkuva omituinen migreenityyppinen särky on jäänyt pois ja kohtauksia on taas harvemmin kuin ennen joulua. Kuitenkin, kuten kuulemma tyypillistä, kipujakson helpotuttua tilalle on tullut niskapäänsärky joka on ehkä ollut jo pidempään mutta mitä ei ole migreenikivulta huomannut. Vielä todennäköisemmin krooninen kipu on aiheuttanut niskajäykkyyttä joka taas aiheuttaa päänsäryn. Sain lihaksia rentouttavaa lääkettä jonka avulla pitäisi saada paremmin nukuttuakin ja lisäksi viikon lääkekuurin. Mikä parasta, sain myös 15 kerran lähetteen fysioterapiaan!!! Ei tarvitse edes arpoa kenelle  sitä menisi kun lääkäri tiesi suositella tiettyä paikkaa ja tiettyä ammattilaista siellä. Okei, voihan se olla että se on sen aviomies ja taas tulee rahaa samaan kassaan :-) mutta tämä lääkäri on nyt jo osoittanut pätevyytensä ja uskon nyt mitä sanotaan ja varasin ajan suosittelemastaan paikasta.

headache.gif(kuva:www.verkkouutiset.fi)
Iltapäivällä selviää maksaako työnantaja kolme ensimmäistä käyntiä vai ei. Meillä tuntuu töissä olevan nuokin asiat pärstäkertoinperusteisia päätöksiä. Joillekin on maksettu ja toisille ei, ihan niin kuin se kesäinen magneettikuvauskin. 

Yksi parhaista asioista kroonisen migreenisäryn väistymisessä on mahdollisuus harrastaa liikuntaa!  Olen käynyt viikon sisällä jo kolmesti hölkällä ja venytellytkin ilman kipua! Migreenin aikana kun ei edes venyttely onnistu koska kumartuessa eteenpäin veri pakkautuu päähän ja kipu on ihan hirveä kun nousee takaisin ylös. Lisäksi tietysti ollaan kävelty koiruuksien kanssa normaalit lenkit ja tänäkin aamuna Oriveden metsissä löydettiin mun etsiväkoirien kanssa hirven kakkaa, pupun kakkaa, teeren kakkaa... :-)

Olen nyt uuden lääkekuurin takia vaihteeksi hetken saikulla ja hoidan itseäni. Nukun yöunet sekä päiväunet, ulkoilen, tapaan toivottavasti ystäviä ja nukun ja nukun... Paitsi että tänään on kyllä jo siivottavakin :-/. Ensi viikolla tiistaina ja perjantaina menen OMT fysioterapeutin hoiviin!