Tämä kun toimii tätä nykyä yhdistettynä valitusblogina, treenipäiväkirjana ja muistikirjana niin kirjataanpa taas päivän saldo.

Taskuraketin koirakoulussa paikallaan istumista, ruutua ja seuraamista. Paikallaan istuminen sujui hienosti siihen nähden että viimeaikoina on treenattu pääsääntöisesti vain paikallaan makuuta. Istuminen olikin nyt parempi sillä makuussa on ilmennyt virheellistä asentoa johtuen märästä ja kylmästä maasta. Kyynärpäät meinaa nousta aina kun vatsaa vähänkään viluttaa. Onkohan ne muuten koiralla edes kyynärpäät vai jotain muuta... hmm... Täytyisi aina pitää treeneissä alustaa mukana, viikonloppuna makuu sujui hienosti kun Virpi oli ottanut retkipatjan alustaksi ja lainasi sitä meille, kiitos.

Ruutua tehtiinkin tänään ensimmäistä kertaa ikinä ja siihen nähden sujui hyvin. Eteenlähetys tehtiin namialustaa apuna käyttäen ja maahan-käskyllä Taskuraketti painui kiltisti makuulle heti alustan viereen. Hyvin alkoi. Saa nähdä missä vaiheessa se hahmottaa itse ruudun aikanaan, ilman namialustaa. Harjoitellaan nyt vielä pelkkää eteenlähetystä. Irtoaminen ei ainakaan ole meidän ongelmista suurin!!! :-D

Seuraaminen oli sitten tämän päivän murheenkryyni. Olen taas onnistunut tekemään jotain pieleen ja koira edistää. Sama vanha ongelma on siis palannut. Nyt tehdään seuraava viikko tosi usein tosi lyhyitä pätkiä ja keskitytään tiheään palkkaamiseen vain onnistuneista suorituksista ja etenkin palkka oikeaan paikkaan. Kyllä se siitä.

Sain hoidettua meille mahdollisuuden treenata pian hallissa. Tätä olen odottanut ja toivonut! Aikomus on mennä ensimmäisiin kokeisiin aikanaan hallissa ja sekin ympäristö olisi siis hyvä olla koiralle tuttu. Ai miksi juuri hallissa?! - autojen ja lokkien välttämiseksi :-). Niitä kun ehtii parin minuutin paikallaan makuussa kyttäillä enempi kuin riittävästi.

Ja sitten Kiukkusen kuulumisia. Meidän pikkuvauva vaihtaa hampaita!! Se on raasu ihan hassun näköinen kun etuhampaat puuttuu nyt ylhäältä sekä alhaalta, iso aukko vaan ammottaa etuhampaiden paikalla. Eilen olivat vielä kaikki leegot suussa. Niin se pikkuinen vaan kasvaa... hitaasti mutta varmasti. Ja tällä todella tarkoitan pikkuista. Neiti sai toiset rokotukset viime perjantaina eikä ollut mittailtaesa edelleenkään kovin suuri . Noin 28cm korkea (lähes pelkkää jalkaa) ja painoa 3,55kg.

Ai niin. Täytyypä vielä hekumoida vähän tällä terveystilanteella. Lonkka johon pistettiin ennen joulua kortisonia, on taas kipeä. Niska vaivaa ja sen myötä päänsärky. Mutta migreeni on olut poissa päivätolkulla ja pystyn tätä nykyä jopa taas harrastamaan liikuntaa!!! Kahdesti on nyt mun pitkän migreenijakson jälkeen käyty Taskuraketin kanssa juoksulenkillä ja jospa sitä huomenna pääsisi taas kunhan yövuoron jäljiltä heräilen.