Tästä on tulossa varsinainen valitus- ja sairauskertomusblogi mutta minkäs teet., omapahan on blogini ;-).

On mennyt monta päivää ilman migreeniä (jihuu) mutta ei kylläkään juuri yhtään päivää ilman päänsärkyä. Nyt on sitten niska niin jumissa että takaraivoa polttaa ja niskaa särkee. Työkaveri on kurssit käynyt hieroja (heh) ja murjoi tänään hartioita niin että helpotti, mutta niska ja kallonpohja ovat päivä päivältä pahemmassa kunnossa viimeaikojen ahkerasta venyttelystä huolimatta. Keskiviikkona on taas neurologille kontrolliin meno, täytyy yrittää samalla jutella josko saisin edes lähetteen eteenpäin ja Kelasta jotain tukia fyssarille tai jotain. Eihän se nyt ihan neurologin hommaa ole mutta josko menisi siinä samalla. Toivossa on hyvä elää (sanoi täi toiselle).

Ehkä kirjoitan jonnekin vielä tarkemminkin mutta itselle muistiin että tottikset Taskuraketin kanssa menivät eilen lois-ta-vas-ti. Okei, seuraamisissa oli taas edistämistä ja jossain käännöksissä epätarkkuuksia (vasemmalle kääntyminen ei varsinaisesti ole meidän bravuuri) ja sen sellaista, mutta päivän päätavoite täyttyi ja ylittyi. Tarkoituksena oli tutussa paikassa häiriökoiran läsnäollessa harjoitella paikallamakuuseen, luoksetuloon ja jättäviin liikkeisiin etäisyyttä. Lisäksi tarkoitus oli tehdä liikkeitä ilman hihnaa. Molemmat onnistui! Taskuraketti oli lähes koko treenit irti eikä juoksennellut päättömästi yhtään ilman lupaa vaan teki innokkaasti töitä. Toisekseen myöskään etäisyys ei häirinnyt sitä vaan se malttoi odottaa rauhassa joka liikkeessä vaikka liikuin itse aiempaa kauemmas ja myöskin kauemmas mitä varsinaisesti koeliikkeissä tarvitsee. Ihanata Taskuraketti!!

Tänään oltiin työkaverin kanssa mukavalla metsälenkillä. Mukana oli työkaverin kaksi x-rotuista, narttu ja urosja minulla Kiukku sekä Taskuraketti. Koiruudet tuntuivat tulevan hyvin juttuun ja juoksentelivat yhtenä laumana sinne tänne puolisentoista tuntia. Samalla Kiukku sai taas tutustua uusiin mukaviin koiriin nyt kun molemmat rokotuksetkin on käyty hakemassa. Kiukku tapasi tänään lenkillä myös Taskuraketin suuren rakkauden, naapurin Turren. Taitaa pojasta tulla myös meidän "kuikkiksen" suuri rakkaus.

Niin, Kiukusta tuli äkkiä arkinimeltään "kuikkis" ihanaisen kummityttöni Raunan ansiosta. Rauna osaa puhua joitakin sanoja ja osittaisia lauseita ja näistä sanoista yksi on "Kuikku" :-).