Aina yövuoron jälkeen huomaan miten mulla ei oo elämää!!! Viime yö oli töitä ja nyt pää on ihan tyhjä. Ei mitään kirjoittamista. Työpäivinä kaikki energia menee töihin eikä muuta elämää ole. Eilenkin kun vielä satoi kaatamalla niin Emmakin pääsi vaan lyhyille lenkeille kun kiirehdin jo nukkumaan ennen töihin lähtöä. Ja nyt on vielä TOINEN yövuoro perään. Töissä on koulutuspäivät meneillään puoli porukkaa kerrallaan ja nyt me tehdää niska väärällä töitä kun muut risteilee Tallinnassa. Vuorot meni ihan sekaisin, vuorot on pitkiä ja niissä on vähän porukkaa. Ketään töissä ei kyseinen risteily kiinnosta ja päällikkö "myi" sen meille edellisillä koulutuspäivillä ihan kuin oltaisiin joku lottovoitto saamassa. Ja kun nyt tästä aiheesta aloitin niin sunnuntainakin töissä oli ILTAvuorossa pahimmillaan neljä päivystäjää!!! Siinä ei taas pahemmin ajatus mukaan kerennyt kun töitä teki vaan. Ja mikähän mahtaa olla sellaisessa virheen mahdollisuus...  Päällikön mukaan meillä on täällä Tampereella kaikki hyvin, virat täynnä ja porukka sairastaa lähes vähiten kaikista yksiköistä.

Emma on edelleen toipumaanpäin. Se on saanut nyt muutamana päivänä vähän muutakin ruokaa kuin allergianappuloita ja ehkä pikkuhiljaa saadaan sille vähän takaisin lihaa luiden päälle. Varmaan se kuluttaakin kamalasti kun lenkkeilyn lisäksi saa juosta toisinaan vapaana ja muutenkin se touhuaan KOKO AJAN jotain. Vaikka se ei niin riehuisikaan kovasti niin aina sillä on jotain puuhaa. Voi olla että kuvittelen, mutta minusta vaikuttaa että se sairaalasta tulon jälkeinen erityisen runsas juominenkin olisi vähenemässä. Sehän olisi todennäköisesti sen merkki, että maksa jatkaa paranemistaan.

Emma oli viikonloppuna tosiaan sorsalla ja sai saalistakin. Harjoittelemistakin kuitenkin vielä olisi, etenkin nenän avulla sorsan etsimisessä. Koira on vielä vähän liikaa näön/kuulon varassa eikä oikein ymmärrä että haavakko sorsakin voi sukeltaa vielä toiseen paikkaan siitä mihin se on pudonnut. Emman sorsastuksesta laitoin muutaman kuvan Emman omille sivuille.

Ja loppuun hehkutusta. JEEEEE mennään Taijan kanssa mun loman lopussa Tallinnaan. Parin päivän luksusloma tyttöporukassa. Lautalla sinne, yö hotellissa ja laivalla takas. Shoppailua, naurua, kauneushoitolaa, valkoviiniä ja (toivottavasti) hyvää ruokaa. Mitä muuta voi lomareissultaan toivoa! Taija varaili jo matkankin ja vielä pitäisi mennä passi hakemaan. Minä sitä matkustan niin paljon että passikin pääsi vanhenemaan ihan huomaamatta.