Pitäis tilata lääkäri. Nyt en vaan osaa päättää mitä kaikkea valittaisin kun ei varmaan kukaan lääkäri usko jos tilitän tän kaiken mitä on mielessä. Ranne on nimittäin kipeytynyt viime viikkoina niin, että se herättää jo öisin jos taipuu vähänkin huonoon asentoon. Epäilen jotain jännetulehdusta, mutta kun en ole lääkäri niin paha mennä sanomaan. Kuitenkin se on kämmenselän puolelta, ranteesta jänteen kohdalta kosketusarka ja sen liikerata on aika rajoittunut.

Kylki on ollut suoliluun alapuolelta kipeä jo kuukausia. Nyt se kipu on kuitenkin äitynyt myös vasemmalle puolelle, se alkoi siis oikealta. Juostessa se rasittuu ja kipeytyy pikkasen entisestään, mutta toisaalta se ei myöskään helpota tai parane levolla. Ihme vaivoja.

Sitten olis vielä tämä yleinen väsymys ja ilmeisesti joku "orastava" työuupumus. Vai oliskohan se kuitenkin ihan vaan työvitutus. Iltavuoro ja aamu+yö pitäisi jaksaa ja sitten olisi piiiiiiitkästä aikaa oikea vapaa eikä mikään yksittäinen välipäivä töistä.

Olikos mulla vielä jotain vaivoja..hmmm... No migreenin estolääkkeiden reseptit pitäisi uusia enkä tiedä tarvitsenko siihen käynnin tutulla neurologilla vai uusisiko joku kiltti lääkäri ne samalla käynnillä kun remontoi mut muuten. Viime viikolla oli muuten migreenikohtaus ensimmäisen kerran ihan hirveän pitkään aikaan. Ihmeellistä, mutta nyt aistin sen tulon jo lähes kolme päivää aiemmin vaikka en tietenkään tiennytkään tarkalleen milloin se kohtaus iskee. Valitin ihan järjetöntä väsymystä, tuntui etten jaksa edes seisoa tai istua hereillä. Ääneen mietinkin kotona, että voisiko olla migreeni tulossa. Ja tulihan se. Toivottavasti se ei nyt uusisi pitkään aikaan. Kaikenmaailman vaivoja kärsin ennemmin kuin sen viimekesäisen migreenikierteen uudelleen.

Hyvin sain taas varattua koirille lääkärin rokotuksia ja Taskuraketin selän ulkoista tarkastusta varten. Itselle kun pitäisi lääkäri saada niin ei tartu puhelin kouraan millään :-/. Laihiskin etenee upeasti, +100g edelliseen punnitukseen. En ole jaksanut, viitsinyt, osannut, pystynyt, kyennyt olemaan kovin tiukkana.