Tästä blogista on tullut yksi valitus-sairauskertomus-blogi, mutta omapahan on blogini eikä ole pakko lukea. Kuten arvata saataa valitus koskee jälleen migreenivaivoja. MULLA LÄHTEE JÄRKI TÄN VAIVAN KANSSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En jaksa, EN JAKSA!

Tänään olikin jo aamupäivän ihan kiva olo ja jaksoin jotain touhuta. Äsken oltiin sitten Taskuraketin kanssa lähdössä Kaupin suuntaan lenkille, tarkoitus oli viedä samalla töihin sairaslomapapereita. Mutta yllätys yllätys, ei päästy pihaa pidemmälle kun tämän tytön näkö taas häviää ja migreeni alkaa... Menee hermot!! Tää on tätä koko ajan. Nytkin olin lähdössä autolla liikkeelle kun yhtäkkiä en vaan enää näe mitään.

Tuttaville siis tiedoksi. En aio tästä eteenpäin sopia kenenkään kanssa mitään enkä luvata tai suunnitella mitään. En pysty pitämään mitään sopimuksia enkä suunnittelemaan tulevaisuutta. Tämä migreeni todellakin vaivaa joka päivä ja alkaa täysin varoittamatta millä hetkellä hyvänsä. Ei mitään ennakko-oireita, se vaan yhtäkkiä alkaa ja sitten olen sokea ja kipeä. Ja kirjoitusvirheistä päätellen voitte varmaan huomata, että sokea olen tätä kirjoittaessanikin. Eikun petiin taas. Yhyy...