Niinhän siinä sitten kävi ettei se flunssa parantunut tiistaiksi ja jouduin hakemaan sairaslomaa. Kolme päivää sitä tuli, joten vapaiden jälkeen menen sunnuntaina sitten taas töihin. Nyt jännitän ehdinkö parantua ennen parsoneiden syysleiriä joka olis lauantaina Punkalaitumella. Sieltä ehtisi sunnuntaiksi vielä töihin.

Tänään olo on jo vähän pirteämpi, mutta todennäköistä on kuitenkin että hukun omaan limaani iltaan mennessä :-O. Ja nyt kun on koko viikon jo maannut kotona niin alkaa olla tosi tylsääkin. Eilen jo sairaslomasta huolimatta siivoilin kämppää ja vein petauspatjat, peitot ja tyynyt saunomaan. Mullahan todettiin jokin aika sitten huonepölypunkkiallergia josta todennäköisesti johtuu mun ihon kamala kutina jota on jatkunut vuoden... kaksi... tai kolme. Nyt yritän tuhota niitä punkkeja kotona. Odotan talven kovia pakkasia ja sitä ennen pesen kaikkea kuumassa ja saunotan petivaatteita. Enempi tämä yöllä aina vaivaakin.

On se kumma että vaikka on sairaslomalla niin koko ajan on vähän sellanen olo, että täällä minä vaan makaan vaikka hommaa olis kuinka paljon. Hirveä syyllisyys tekemättömistä kotitöistä ynnä muusta vaikka lepäämällä tästä vaan paranee. Eilen onneksi Mirka ja Roni haki Emman ja minut lenkille ja Emma pääsi juoksemaan Ronin kanssa vapaana. Sekin alkoi jo olla tylsistynyt kun pääsi vaan pikkulenkeille sen verran mitä minä jaksoin tai Jukka työpäiviltään ehti. Tänään mennään jo onneksi keinoluolalle kettua tapaamaan.

Sairastellessa ja tylsistyessä on siis viikko mennyt. Tämän päivän tavoite on saada aikaan edes yksi työhakemus ja jatkaa makuuhuoneen siivousta jos olo on ok.