Tunnustus. En ole IKINÄ käynyt syömässä kiinalaisessa ravintolassa. Tai siis en ollut ennen tätä päivää. Tuli siis koettua jotain uutta ja jännittävää. Varmaan koko maailmassa ei ole ketään muuta joka ei ole edes joskus syönyt kiinalaista! Syötiin seisovasta pöydästä jotain kahdeksaa eri lajiketta erinäisiä juttuja sekä jälkkäriä. Tykkäsin ja en tykännyt. Kiva että sai valita mieluisen oloisia ruokia itse kun en olisi osannut tilata listalta kuitenkaan. Paistettu riisi oli ihanata, samoin kirkkaat sipuliset lihakastikkeet. Toisaalta olin pitänyt kiinalaista ruokaa tosi kevyenä ja terveellisenä, mutta siellähän olikin lähes kaikkea friteerattuna ja öljyssä. Okei, onhan öljy voita ja kermaa parempi vaihtoehto tietysti... Lisäksi jälkkärinä oli banaania, friteerattuna tottakai ja vaniljajäätelöä joka on aina hyvää.

Tämän suuren kokemuksen jälkeen oli Kiukun vuoro kokea jotain uutta. Käytiin tutustumassa ihmisvilinään ja meteliin rautatieasemalla jossa tungosta sunnuntai-iltapäivänä riitti. Neiti oli ensimmäistä kertaa pidempään panta kaulassa ja hihnassa. Hihna oli Kiukun mielestä tosi yök, mutta ihmiset ja kaikki uusi muuten hauskaa ja kiinnostavaa. Kuljettiin myös asfaltilla ja katseltiin autoja ja lokkeja. Ainoastaan aseman ilmastointilaite (tai joku ihme tuuletinvempele) oli aivan kauhistuttava ja sille piti sanoa ärrrrh. On se hyvä kun on pieni pentu kotona niin tuo yli kaksivuotias Taskurakettikin oppii samalla kaupunkilaiseksi :-D.

Loppuun vielä kuvasaastetta.
Ekassa kuvassa meidän tytöt pitää omia kettutreenejä lahjaksi saamallaan ketulla ja toisessa Kiukkua rangaistiin pöydällä seisomisharkalla Taskuraketin trimmauksen päätteeksi.
1069742.jpg

1069747.jpg

Sitten kuvissa lauantai-iltaa viettämässä koko mun oma apinalauma ;-))
1069769.jpg

Ja  lopulta väsymys ja leikin loppu.
 1069770.jpg