Niinhän siinä kävi, että kaksi vuoroa sain töitä tehtyä kun piti jo soittaa että jään kotiin potemaan migreeniä. Tiistain aamuvuoron jälkeen pää oli haljeta enkä kyennyt enää yöksi. Eilinen meni mukavasti ja tänään taas pää alkaa pikkuhiljaa oireilla.

Mutta minäpä olenkin ihan tietokonevirtuoosi, emänörtti. Ostin eilen uuden tulostimen uusia hienoja työhakemuksiani varten. Sepä onkin sellainen vehjas ettei ennen ole tässä huushollissa nähty.  Saapi tulostettua tavallisia tulosteita, valokuvia, voipi skannata ja kopioida. Ja mikä parasta, sain lukuisten ongelmakohtien ja pähkäilyn jälkeen asennettua sen ihan itse! Kiitos rakas mikrotukeni M avusta! :-) Jouduin nimittäin turvautumaan mikrotuen korvaamattomaan apuun kun asennuslevyke, eli cd-levy ei minun mielestäni millään sopinut läppärin dvd-asemaan enkä sitten ollutkaan enää varma onko ne levyt ulkoisesti tismalleen saman kokoisia. M vahvisti epäilykseni siitä että kyllähän ne vaan ovat ja lopulta voima auttoi taas kun järki loppui :-D. Levyke asemaan, muutamia klikkailuja hiirellä ja homma skulaa.

Illalla oltiin hirvikärpässyötteinä Oriveden puolella katsomassa josko jokunen pesäluolasto olisi löytynyt. Paria lupaavaa paikkaa lukuunottamatta löydettiin lähinnä ojia, suota, kuusikkoa ja yksi metso. Kelit on vielä niin lämpimät että jos joku kolo löytyykin niin eivät ole asukkaat kotosalla kuin korkeintaan ihmeellisen hyvällä tuurilla. Jäljistä päätellen hirviä pienempää elukkaa siellä kuitenkin kulkee joskin myös ehkä metsien kuningas mesikämmen (ellei sitten ole itse lumimies Jeti). Saatiinpa raitista ilmaa ja koirat pääsivät lenkille ja mutaojiin lutraamaan.