Kiitos kaikille empaattisille! Kuulostaa kliseeltä, mutta hirveän moni on ollut apuna ja tukena ja piristäjänä mun sairasloman aikana.

Mun edellinen blogipäivitys oli kirjoitettu hirveässä äkkipikaisuudessa, mutta myös hirveän kyllästyneenä ja ärtyneenä sekä kipeänä. Sittemmin sain huomata että se on myös hyvin helppo ymmärtää väärin. En siis tosiaankaan halua karkottaa ystäviä ympäriltäni enkä lopettaa harrastamista tai ystävien tapaamista!  Halusin ennemminkin vain purkaa pahaa oloani ja kertoa, että jos/kun perun sovittuja menoja tai jätän jotain kokonaan sopimatta, se johtuu tästä päästäni ja siitä ettei sen kanssa voi suunnitella tulevaa pitkälle. Ei siis oteta henkilökohtaisesti eihän?!

No, se siitä. Tänään kävin aamulla aivojen magneettikuvauksessa ja huomenna saan tulokset. Eniten pelottaa, että lääkäri toteaa "ettei mitään löytynyt!" Olisipa päässäni edes jotain muutakin kuvattavaa kuin pieni herne aivojen paikalla :-D. Katsotaan sitten tuloksien tultua miten asia etenee. Toistaiseksi uusista estolääkkeistä ei ole ollut apua ja yllättäen makasin taas koko sunnuntain pedissä. Migreenikohtaus toistuu tällä hetkellä todella säännöllisesti joka toinen päivä. Joka toinen menee sitten toipuessa. Tänään pitäisi olla kohtauksen vuoro ja nyt siis sormet ristissä taas että päivä menisi paremmin.

Ilonaiheitakin on. Metsästyskausi alkoi eilisellä sorsastuksella johon osallistui J ja Taskuraketti, minä toimin jännittäjänä ja huoltajana. Kaksikon koko päivä meni passipaikoilla odotellessa ja jokusen kerran kaukana näkyi jopa lintujakin :-) Parin ruokatauon jälkeen etenkin Taskuraketti alkoi olla hyvinkin väsyneen oloinen, mutta lähti reippaasti vielä isännän mukana odottamaan sorsien iltalentoa josta sitten lopulta tärppäsi. Mukavaa kun ensimmäinen jahtipäivä päättyi lopulta onnistumiseen! Vaikuttaa että meidän metsästysseuran alueella saalis jää tänä vuonna vesilintujen osalta pieneksi.