Eiiiiih! Kirjoitin jo pitkät pätkät päivän kuulumisia ja omalla mokallani hävitin kaikki. Uudelleen siis jotakin..

Rouva Oranssin innoittamana tein minäkin oman hahmoni Springfieldiin. Mikä parasta, en vaan osaa siirtää sitä tänne näytille vaikka koodi onkin sieltä kopioitavissa. *wannabenörtti*

Kuitenkin, viikonloppu on ollut harvinaisen piristävä vaikka vietänkin sitä pääasiassa yksin. Vaihtelu virkistää, enkä ole tällä kertaa tehnyt mitään koiraharrastuksiin liittyvää! Viikonloppu alkoi mukavilla synttärijuhlilla ja eilen jatkoin harrastamalla koko päivän yhtä mieliharrastuksistani, penkkiurheilua. Aamu alkoi lepäilemällä ja seurailemalla Osakan tapahtumia ja alkuillaksi sitten sinne jalkapallo-otteluun. Vip-vieraina söimme ja joimme navat turvoksiin salaatteja, patonkia, täytettyjä broilerifileitä ja kermaperunoita oluen kyydittäminä. Ottelu oli jännittävä ja katsomopaikat heti neljännessä penkkirivissä keskiviivan tuntumassa. Illan kruunasi kotijoukkueen hieno voitto vaikkei joukkue varsinaisesti se Veikkausliigan ykkössuosikki olekaan. Pirkanmaa jyrää kuitenkin tällä hetkellä!

Tänään olen pessyt kotia. Sekään ei ole mitenkään kamalaa kun kerrankin on aikaa ja saa ihan rauhassa itsekseen touhuta. Näillä neliöillä ja säilytystiloilla en tätä kotia mitenkään siistiksi saa, mutta ainakin koirankarvat, pöly ja likatahrat ovat taas hetkeksi tiessään. Pesin jopa ikkunoiden ulkopinnat kun keli sattui olemaan sopiva.

Osakan osalta intoilin upeaa ja aina iloista Carolina Klüftiä joka taas kerran pystyi venymään arvokisoissa ja tekemään oman (sekä samalla Euroopan) -ennätyksen! Suomalaisten osalta fanitan vasta 19-vuotiasta Minna Nikkasta joka ensimmäisissä aikuisten arvokisoissaan sivusi omaa Suomenennätystään. Ei mikään huono suoritus ensikertalaiselta joka tänä vuonna voitti nuorten Euroopan mestaruuden ja on nuorten maailman ennätystä jäljessä enää 13cm!!!! Tänään myös kolme hyvää yritystä 10cm ennätystä korkeammalta, mutta vielä jäivät yrityksiksi.

Kun nyt urheiluselostamisen parissa pääsin vauhtiin niin pitääpä vielä mainita että miesten satasen voittajasta hieman yllätyin. Ajattelin etukäteen että tylsä homma kun voittaja on selvä, mutta eipä vaan Jamaikan Asafa Powell yllättäen pystynytkään pistämään kampoihin Tyson Gaylle..... eikä sitten lopulta Bahaman Derrick Atkinsillekaan vaan jätettiin tylysti kolmanneksi!! Tämä on tätä urheilun parhautta, yllätykset ja venymiset, onnistumiset ja pettymykset. Kylmät väreet menee selkäpiitä pitkin ja hikeä puskee kun eläydyn hienoihin suorituksiin! Lajilla ei niin väliä kun urheilija onnistuu :-).

Pian saapuu meidän muukin joukkue kotiin viikonlopun metsästysreissuilta. Saalista ei liene tullut, vesilinnut ovat olleet vähissä ja kirkkaalla säällä vieläpä lentäneet hyvinkin korkealla. *seli seli* Kuntoa on kuitenkin taas kohotettu ja virkistytty luonnossa.

Päivän positiivinen uutinen on myöskin se, että Taskuraketin ystäväinen Kleni on tehnyt mitä ilmeisimmin hienoa työtä ja tuloksen mejä-kokeessa!