Viime viikonloppu oli reippailuntäyteinen. Tiinan ja koiriensa kanssa ulkoiltiin tosi paljon, metsässä ja jäällä ja Emma sai vielä ilokseen viettää kokonaisen iltapäivän hoidossakin Klenin ja Ainon kanssa. Lisäksi tehtiin umpihankilenkki metsään Ronin ja Vapun seurassa. Pitkästä aikaa palasin töihinkin vapaiden jälkeen tosi pirteänä kun oli ehtinyt levätä ja ulkoilla. Vapaitakin oli yksi ylimääräinen.

Sunnuntaina avattiin myös laskettelukausi Himoksen rinteillä. Omat sukset ovat huoltoa vailla eivätkä meinanneet aluksi luistaa yhtään mihinkään. En ollut asiasta oikein ajan tasalla sillä olen viimeiset pari kautta tutustunut enimmäkseen lumilautailun saloihin. Uudet monot kuitenkin pakotti ottamaan sukset naftaliinistä ja testaamaan. Kyllä huomaa ettei ole suksilla ollut. Olo oli alkuun aika holtiton ja epäkuntoisilla suksilla välistä epätoivoinen. (Kalliin) pikavoiteen ostamisen jälkeen tilanne parani huomattavasti ja pystyin kuitenkin nauttimaankin vähän laskemisestakin.

Nyt tässä tuvassa eletäänkin sitten melkoista hiljaiseloa. Emman juoksu alkoi lopultakin eikä koirakouluun ole asiaa. Myös vapaana juokseminen on rajallista. Onneksi hiljaisempina aikoina lenkkeillessä flexi pelastaa jonkin verran pelloilla ja järven jäällä. Kaikki sisäleikkivinkit ovat tervetulleita ennen kuin täällä aletaan kiipeillä seinillä! Juoksujen lisäksi ulkona on tulipalopakkanen eikä edes hihnalenkkejä voida tehdä pitkälle. Illalla pakkasta oli yli kolmekymmentä astetta eikä Emma suostunut enää lähintä risteystä pidemmälle kun alkoi kävellä kahdella tassulla. Yritetään nyt keksiä sitten jotain toimintaa mikäli neidin hermot kestää mitään ylimääräistä. Joskus naisilla on niiiiin vaikeaa... huoh :-).

Olen nykyisessä työssäni mennyt sen verran sekaisin, että olen opetellut tekemään käsitöitä hiljaisina hetkinä yövuoroissa. Muutamien neuletöiden lisäksi olen tehnyt työkaverin kannustamana ristipistoja (kyllä, luit oikein, ris-ti-pis-to-ja). Sain viimeyönä valmiiksi ihanaisen pikku russelin josta yritän saada kuvankin esille kunhan onnistun sen silittämisen jälkeen tänne taiteilemaan. Saavutus sekin mun "pitkällä" pinnalla. Siihen meni monen monta yövuoroa.