Asiasta kymmenenteen. Työkaveri on ottamassa koiraa. Rekisteröityä palveluskoirarotuista harrastuskoiraksi (koska kasvattajat ei oikein myy "kotikoiraksi"). Kehotin ihan noin ohimennen tutustumaan kasvattajaan tutustuessa myös koiranettiin, toisinsanoen jalostustietokantaan. Minä mikään kennelneuvoja ole, mutta neuvoin nyt vilkaisemaan kasvattajan aiempien pentujen vanhempia edes terveystulosten osalta. Jos ei muuta niin saapi vähän osviittaa kasvattajan asenteesta terveysasioiden suhteen ym. Kommentti oli "me ei mitään näyttelykoiraa kyllä olla ottamassa". - Miten MIKÄÄN kommentissani viittasi yhtään mitenkään näyttelyihin!!!???????? Ei helvetti.

MIKSI , MIKSI kaikki on aina joko näyttelykoiraa tai sitten kotikoiraa. Ja mikään muu harrastus ei ole mitään ja koira on aina joko näyttelykoira tai kotikoira. Ja jos ei ole näyttelykoira niin ei ole terveydelläkään ilmeisesti väliä. Uskomatonta. Ja tiedän kyllä että kärjistän, mutta omassa blogissahan saa tilittää. Niin. Piste.

Tämä samainen työtoveri haluaisin nyt ostoaikeissa olevalle toisenrotuiselle myöhemmin kaveriksi parsonin. Mutta ei mitään metsästysviettistä kun ei niitä voi pitää irti. En edes viitsi kommentoida. Eihän tää ole tottakaan.

Tämä samainen työtoveri myöskin neuvoi minua aiemmin koirankoulutuksessa ja kasvatuksessa.