Eka päivän jälkeen vaaka näytti -700g ja toisen päivän jälkeen -900g lisää. Siis 1,6kg kahdessa päivässä (pelkkää nestettä varmastikin mutta silti)!! Työhousun vyötärö tuntuu taas paljon mukavammalta :-).

Työpäivä alkoi tänään vuoropalaverilla. Porukka oli kutsuttu koolle tuntia aikaisemmin koska laitoksen johto oli tämän viikon maanantaina saanut kuulla että meidän työpaikalla työntekijöiden keskuudessa voidaan huonosti!!! Ajatelkaa. Ei tarvinnut kuin vähän yli vuosi huutaa niiille sitä asiaa niin tällä viikolla se meni jo jakeluun. Ihan uskomatonta. Naurettiin maha kippurassa kun ei enää muuta pystynyt. Nyt sitten mietitään mistä tämä tällainen ennenkuulumaton asia voi johtua. Varmaan turhaa edes mainita että niitä syitäkin on tässä lueteltu viimeinen vuosi.. tai muutama vuosi. Ei ollut meidän työntekijöiden esittämissä asioissa vikaa joten aika näyttää mitä parempia syitä päällystö keksii meidän pahoinvoinnin syiksi.

Ottakaa joku mut jonnekin järkevään paikkaan töihin. (Ja antakaa mulle pliiiiiiis edes pari viikonloppuvapaata joskus)!!!

Huominen päivä ja yövuoro vielä.