Nyt pääsen itse asiaan. Oli niitä muitakin asioita elämässä tuon migreenin lisäksi.

Tokossa meni viime torstaina taas vallan mainiosti. Itseasiassa ilahduin kun ohjaaja tuli kysymään että milloinkas Taskuraketti nähdään ekan kerran virallisessa kokeessa. Kiirettähän ei ole pidetty eikä tavoitteetkaan ole korkealla. Kuitenkin toiveena on ollut joskus kokeilla tätäkin lajia. Ohjaajan mielestä nimittäin koira olisi alo-luokkaan ihan valmis, mutta minäpä en ole. En nimittäin luota siihen, ettei se keksi lähteä jonkun muun koiran- tai poispäin liikkuvan perään jahtailuviettinsä vallassa. Mutta kun saadaan lisää vapaanaolotreeniä ja liikkeet alkaa tutussa paikassa sujumaan myös ilman hihnaa, ehkä rohkaistun kokeilemaan muuallakin. Turvallisissa paikoissa tietysti. Lähinnä ilahdutti tuo kysymys noin palautteena, eteenpäin on menty!

Treenattiin liikkeitä nyt kevyen apuhihnan kanssa. Irrotin Taskuraketin pannasta nahkahihnan aina tosi teatraalisesti jotta sain sen ymmärtämään olevansa vapaana. Jätin kuitenkin kevyen nylonhihnan pantaan roikkumaan siltä varalta että se keksii liueta paikalta. Vain kerran jouduin kieltämään ja nappaamaan tästä hihnasta, toista kertaa se ei yrittänyt muualle vaan tepsutteli vieressä innokkaana ja makkarannnälkäisenä. Yritän tällä saada sille vaan entistä selvemmäksi sitä, että kesken tokohommien ei ole lupa poistua omiin hommiin. Juoksentelut juostaan sitten muualla kun siihen on lupa.

Eilen oltiin A:n syntymäpäiviä viettämässä. Syötiin navat turvoksiin ja uskaltauduin pitkästä aikaan ottamaan yhden pienen olusenkin ruuan kanssa. Siitä ei ainakaan pää entistä pahemmin mennyt sekaisin eikä migreeniä puhjennut. Oli piristävää pitkästä aikaa olla porukalla vähän ulkosalla ja nauraa isosti. Aika menee niin siivillä näissä koiraharrasteissa ja sairastaessakin, ettei tule edes pukeuduttua muuhun kuin verkkareihin ja pyjamaan vuorotellen. A:n tytärkin on niin hauska tapaus että aina tulee muutama vuosi elinaikaa lisää kun tämän edesottamuksia seuraa ja saa nauraa. Eikä mitenkään negatiivisessa mielessä ollenkaan! Reipas likka on ku mikä ja asioista perillä ja usein myös jotain mieltä :-D. Kiitos A, R, T, V ja K hauskasta illasta.

Tämän päivän vietän yhden rakkaan harrastukseni, penkkiurheilun parissa. Seuraan Osakan MM-kisojen seitsenottelua, moukarin karsintaa ja vielä ehdin käydä katsomassa Haka-TPS-ottelun "potkupalloakin" kun sain kutsun oikein vip-vieraaksi. (Eipä tarvitse taaskaan laittaa itse ruokaa, jee.) Viimeeksi olen ollut paikanpäällä seuraamassa veikkausliigan ottelua Lahdessa töissä ollessani. Siinä menee paljon itse asiasta ohi kun naama on lähinnä kohti katsomoa. Penkkiurheiluharrastus saa muutenkin jatkoa lähiaikoina ja minua tuskin tullaan näkemään lenkkipoluilla kun Osakassa tapahtuu jotakin jännittävää.

p.s. V: Huomio ja varoitus, tulen pitämän sinut ajantasalla ;-)