Taisipa kannattaa tosi paljon tuo mun taannoin pitämä dieetti (vai onko se nyt dietti yhdellä eellä? Kertokaa nyt joku!). En ole uskaltautunut kertaakaan sen jälkeen vaakaan kun ystävänpäivän aikaan käytiin vähän ulkona syömässä* ja eilen työpäivän jälkeisessä ärsytyksessäni menin vielä maistelemaan siideriä ja punaviiniä. Ja kyllä, oli aamuvuoroon tulo ja jäi muutamaan lasilliseen, mutta silti... Niin ja vedettiinhän me töissä iltavuorossa kebabitkin. Apuva!

(*käytiin Pancho Villassa, meksikolaisravintolassa Satakunnankadulla. Syötiin kanahampurilaiset iiiiiihanilla kuorellisilla ranskalaisilla ja dipillä... alkupaloina valkosipulinystävän unelmat, valkosipulileivät kaalisalaatilla ja tietysti sipulirenkaita. Tämä on yksi mun suosikkiravintoloista Tampereella ja avasi vastikään uudet ravintolat myös Hämeenkadulle ja Ideaparkiin.)

Töiden suhteen jaksoin tässä välillä mukamas paremmin mutta nyt alkaa olla jälleen v*****ksen kliimaksi lähellä. Miksi meillä hallinnossa ei KUKAAN tajua mitä näiden vuorojen tekeminen on. Nytkin olen tehnyt kaksi kertaa peräkkäin työvuorojakson ensin ilta 18-03, heti takaisin 13-22 ja perään aamu 07-14 ja vielä yöksi 22-07. MISSÄ IHMEEN VÄLISSÄ SITÄ VIELÄ NUKKUISI RIITTÄVÄSTI???? Kun mulle ei vaan riitä jatkuvasti 6 tunnin yöunet ja myös työpäivinä pitäisi syödä, peseytyä, ulkoilla koiran kanssa jne. Loman alkuun 20 yötä ja päivää. Ei jaksa ei.

Mulla olis kova hinku päästä jo retkeilemään taas. Joka päivä haaveilen Lapin loman hiihtoretkistä ja makkaran paistamisesta kodassa laskettelupäivänä. Retkeilyvälinearsenaalin täydentäminen talvimakuupussilla voisi olla ajankohtaista jos rahatilanne sallisi. Mun kolmen vuodenajan pussissa tulee laavussa tulillakin kylmä jos pakkanen oikein paukkuu. Talvipussilla voisi tehdä täällä lähempänäkin retkiä ihan vapaapäivien puitteissa. Sopeutuvainen Emmahan nukkuu makuupussissa mielellään ja lämmittää samalla. Oiva retkeilykumppani siis.

Täytyy jatkaa haaveilua töiden lomassa... Hiihtoloman Lapin reissun suunnittelukin on pikkusen kesken.