Kolme työvuoroa lomaan... Kunhan tämä meneillään oleva ensin loppuu muutaman tunnin päästä. Vähänkö hianoa :-)

Viimeöisetkin unet jäivät haaveeksi, jumissa olevan yläselän ja kipeän lonkan takia tällä kertaa. Selkä kramppasi lauantaiaamuna yhtäkkiä lavan kohdalta. Vaikka kramppi laukesi nopeasti niin nyt on muuten koko yläselkä ihan ko piesty olis. Ilmeisesti sen seurauksena pakottaa vasenta kättä. Lonkka on taas oireillut jo pitkään mutta niin vähän ja harvoin etten ole asialle tehnyt mitään. Nyt se sitten oireilee enempi ja koko ajan. Voin siis nukkua selälläni, mutta jos käännyn vasemmalle, herään hartiakipuun ja jos käännyn oikealle, herään lonkkakipuun. Hieroja-lääkäri-psykologi-ihmeparantaja-apteekkarivelholle olis jatkuva työsuhde auki.

Mutta että kolme työvuoroa. Jee! Ainut vaan että ne vähät vuorot on sitten sitäkin pidempiä. Keskiviikko, tostai ja perjantai täytyy vielä jaksaa. Lauantaina lähdetään pikku päiväreissulle ja sitä ennen ei ole tarkoitus kuin siivota, leipoa, seurustella äidin kanssa, käydä kaupoilla, trimmata pari koiraa, hoitaa piha kuntoon, pyykätä ja sen päätteeksi juoda vissiin siideriä! Loman alkajaisiksi. Hih. Mitenköhän sitä osaa edes olla kun ei kukaan kilju korvaan haistahuoraämmävittua kolmeen viikkoon. Ehkä. Toivottavasti. Korkeintaan koira välillä haukkuu lyttyyn :-P

P.S. Sen verran torkuskelin kuitenkin viimeyönä että olo on parempi. Suorastaan uudistunut sitten katastrofaalisen aamun.