"Must on tulluuuuuu, urheiluhullu" laalalaalaalaa diibadaaba... Hyvä olo on että oikein laulattaa.

Urheiluhulluhan olen ollut pienen ikäni, etenkin penkkiurheiluhullu. Nuorempana myös ihan fyysisestikin. Nyt edellisen koulun jälkeen urheilu jäi hetkeksi ja liikuntaharrastus ollut lähinnä kevyttä kuntoilua jota viimeaikoina on tullut harrasteltua pikkuhiljaa taas enempi. Osittain tavoitteena olevan muutamien kilojen karistamisen takia, osittain koiran ansiosta ja ihan vaan omasta innosta. Into kasvaa kun kunto taas palailee uomiinsa.

Tänään oltiin Taskuraketin kanssa koirajuoksukisoissa, ei pärjätty nopeammille ja isommille koirille, saati niiden ohjaajille, muttei oltu viimeisiäkään :-). "Ja meillä kaikilla oli nii'in muuukaaaavaaaa...." Kertoo jonkinlaisesta masokismistä varmaan kun nyt on kaikki paikat kipeänä, reisiä särkee, nuhakin vaivaa ja minä olen iloinen ja nautin tästä. Oli myöskin piristävää touhuta jotain aivan uutta, kokeilla uutta lajia (tai oltiinhan me kotikonstein tietenkin harrasteltu) ja itselle vieraiden koirarotujen seassa. Tapasin ihmisiä jotka reissaavat >8 huskyn kanssa ympäri suomea, kisaavat ja leireilevät. Toiset juoksevat kilpaa suursnautsereiden tai seisojien kanssa, harrastaakseen huvikseen, osa arvokisoissa asti. Oli hauskaa tutustua toisen rodun "omaan lajiin" kun näitä parsonien "omia" lajejakin on tullut seurailtua. Valjakkourheilukin on monille todellinen elämäntapa. Autot ja perävaunut modifioidaan koirien asumuksia täyteen, kärryjä ja rekiajoneuvoje fiksaillaan paremmiksi, koiria treenataan ja viilaaan huippukuntoon ja kisan jälkeen vähän herkutellaankin. Hauskaa.

Nyt piti tulla töihin heilumaan illaksi/yöksi, mutta huomenna täytynee reippailla maitohapot reisistä, itseltä sekä koiralta. Taskuraketin reidet tuntuivat olevan kisan jälkeen kaikkensa antaneet, mutta verryttelyn ja hieronnan jälkeen varmasti taas entisellään. Meidän luottohieroja on tehnyt pieniä ihmeitä, saanut Taskuraketin selän hienoon kuntoon ja ilmeisesti joko selän tai reisien rentoutumisen myötä takakulmauksetkin ovat paremmat ja askel rennompi. KIITOS Tiina!

Uskomatonta että töissäkin v*****aa paljon vähemmän kun on tullut reippailtua ja tehtyä jotakin uutta ja piristävää. Noh, ei tästä lempiduunia saa silti tekemälläkään :-/