Milloinkohan viimeeksi oli töissä ollut näin rauhallista kuin tänään. Olen siis nytkin töissä, neljään pitäisi jaksaa. Ehdin jopa käyttää työehtosopimuksen mukaisen liikuntatuntinikin tänään kun olin tunnin verran punttisalilla. Tämähän oli tässä reilun vuoden aikana jo ihan toinen kerta. (Kerran viikossa pitäisi olla oikeus liikuntaan.)

Siitä salilla käymisestä muuten. Nyt tytöt vatsat litteiksi ensi kesään mennessä!! Otin tavoitteeksi tehdä ns.hoover-liikettä joka viikko useamman kerran. Jospa vaikka edes 5 sekuntia/viikko parantaisi aikaa. Liikehän kehittää syviä vatsalihaksia sekä niitä ympäröiviä lihaksia. Sekä vähän selkääkin... Haastankin kaikki blogia lukevat nyt pistämään vatsaa litteäksi. Joka aamu tai ilta minuutin treeni niin eiköhän edes jonkinlainen optinen harha saada kevääseen mennessä aikaiseksi :-)). Syvällä oleva poikittainen vatsalihashan on juuri se lihas joka vetää vatsaa litteämmäksi ja tukee keskivartaloa jonka seurauksena ryhtikin mahdollisesti paranee. Eli. Etunojaan kyynärpäiden ja polvien(tai varpaiden) varaan lattialle vartalo mahdollisimman suorana lankkuna siinä välissä. Ja sitten vaan pito...ja kestää...ja kestää...jaksaa jaksaa... :-). Ja hartiat ja niska mahdollisimman suorana ja rentoina sitten!! Otin tänään stratttina polvet maassa minuutin. Siitä kasvatellaan sitten aikaa tai siirretään varpaat maahan. Hiljaa hyvä tulee. Kuka lähtee mukaan??? Taija?

Paino on tänä vuonna pudonnut noin 2kg. Ja ahkerasti sitä on odotettukin. Vaa'asta loppui patteri tänä aamuna. Heh. Ei kun uusia paristoja ostamaan ja lisää ananasta. Voikohan ihminen saada jonkin kaurapuuro-ananas-yliannostuksen ja alkaa sen seurauksena hiihtämään. Pohtii hän... ja jatkaa töitään. Illalla on tarkoitus ottaa koira kyytiin ja käydä Kaupissa hiihtelemässä. Kai auto kestää sen aikaa lämpimänä että hiihtelen pienen tovin ja otan sitten koiran mukaan kuntokolmosen hölkälle. Emma on kotona keräillytkin jo vauhtia koko päivän.